Kaikkea sitä

Kaikkea sitä ihminen tekee liikunnan nimissä. Nostelee painavia metallikiekkoja, hyppii ees sun taas steppilaudan päällä/yli/ympäri tai viuhtoo pimeässä menemään dementiahiihtoa.

2012-12-29_19.29.04.jpg

Onneksi oli pimiää, niin ei naapuritkaan nauranut että ”mihin sää jätit sun sukset ahahahaha”. Olin aika varma että jokainen vastaantulija ainakin mietti sitä. Nythän tässä pitäisi vielä venytellä, mutta kun se on aina jotenkin niin vaivalloista. Pitäisi siirtyä lattialle ja äh.

Heiaheia kertoi mulle että mulla on kasassa 98% vuoden treeneistä. Yllättäen nyt on sitten kaksi päivää aekoo hoitaa tuo puuttuva tuntimäärä kasaan. Huolimatta siitä, että jo merkityt tunnit sisältävät kaikenmaailman hierontaakin ja sellaista. Kyllä on tyhmä pää. Ihan kun sillä olisi väliä että onko sitä liikkunut 359, 361 tai 365 tuntia vuoden aikana. (Mutta kun on sillä väliä, 100% on 100%.) Muita yhtä hölmöjä heiaheian käyttäjiä paikalla?

Kommentit (5)
  1. FFFifi: määkin huijaan. Että saan sen viikkolukeman oikeaan. Tai sitten en merkkaa koko viikkona mitään, ja kiukuttelen ittelleni 😀 Tai rankaisen itseäni sillai. Pitäs varmaan lopettaa koko Heiaheia, kun siitä tulee niin kilpailuhenkiseksi 😀

  2. Mä räplään ihan hulluna Heiaheiaa. Ja tietty on pakko saada hyvä luku (mitään vuosiasetusta mulla ei ole), nykyinen ei ole hyvä, kahden tunnin päästä on. Eli kaksi tuntia huomenna sitten vaikka väkisin. Tarvittaessa huijaan ja merkkaan ”shoppailu”.

    Btw, ihana toi Jaana A.:n kommentti 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *