Kakkajutut naurattaa

Osa teistä saattaakin tietää miehestä, jonka nimi on Hugleikur Dagsson.  (Jonka nimen voi kuulemma lausua kun sanoo vain nopeasti että who let the dogs out. Ainakin mies itse on tuota mieltä siis. )Hugleikur on islantilainen taiteilija, joka parhaiten tunnetaan mustan huumorin ja satiirin värittämistä sarjakuvistaan. Nykyisellään hän myös harjoittaa huumoriaan stand upin muodossa, ja eilen pääsin nauramaan vedet silmissä huonoille jutuille. Tai ei edes huonoille, mutta sellaisille joista miettii että saako tälle edes nauraa ja sitten nauraa silti.

photo 4.png

Ennen Hugleikuria lavalla nähtiin Ari Eldjárn, jota tituleerataan Islannin parhaaksi koomikoksi, ja voi pojat. Jutut olivat teräviä ja hauskoja, ja nauraminen aiheutti veden valumista silmistä sekä poskien kipeytymistä. Yotalolla oli myös myynnissä vähän oheistuotteita, ja olihan se pakko.

photo 5.jpg

Nyt kelpaa aiheuttaa bussissa pahennusta kylillä. Ja voi samalla hihitellä noille sarjiksille.

En tiedä islantilaisten koomikkojen kiertueen lipputilanteesta sen tarkemmin, mutta jos satut asumaan Oulussa,  Jyväskylässä tai Helsingissä voi olla häviävän pieni mahdollisuus että lippuja on vielä jäljellä. Käykää siis ihmeessä tarkistamassa tilanne osoitteesta www.ookkonaanauranu.com. Maailmaan mahtuu aina naurua ja epäkorrekteja vitsejä!

 

Kommentit (6)
 1. Mukava kuulla, että oli hauska esitys, sillä liput huomiseen Jyväskylän-esitykseen on ostettu jo aikapäiviä sitten. x)

  1. Mitäs tykkäsit? 🙂 Musta oli kyllä aivan mahtava setti kaikenkaikkiaan.

   1. Oli kyllä erittäin hauska ilta! 🙂 Se Ari oli kanssa tosi hyvä, vaikka olikin minulle aiemmin tuntematon. Moni juttu naurattaa edelleen, kuten esimerkiksi hallitsijavauva. 🙂

    1. Se ja sitte se lentokapteenijuttu 😀

     1. Jep, oli parhaimmistoa. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *