Kävelyllä

Tuntuu että nykyisellään treeni on lähinnä vain kävelyä. Hyvällä tuurilla (jos jaksaa) niin myös juoksemista. Siellä täällä jokunen sali ja kerta viikkoon vähän luistelua. Entiseen akkajumppailotulitukseen ja tankoakrobatiakikkailuun ero on aika suuri, mutta myös hyvällä tavalla. Akkajumpassa ei voinut ihastella tällaisia maisemia:

IMG_4522.jpg

IMG_4509.jpg

Akkajumpassa ei tosin ikinä satanut vettä tai tuullut, mutta yritän tässä nyt kertoa itselleni miten hyvä idea on että käy joka päivä tunnin kävelyllä (satoi tai paistoi). Tänään lähettiin typyjen kanssa viettämään päivän toisia päiväunia ulos. On aavistuksen epäreilua että mä en saa osallistua päiväunille kuin mahdollistajana, mutta menkööt nyt sitten tämän kerran. Löydettiin kivoja paikkoja, esimerkiksi Liikennepuisto ja vanha pappila.

IMG_4563.JPG

IMG_4569.JPG

Maisemat on lähinnä mun iloksi, sillä typyt näyttivät tältä koko matkan:

IMG_4558.JPG

Aamu alkoi täällä hieman epämiellyttävissä merkeissä, sillä jouduin viettämään tunnin hammaslääkärin tuolissa. Puoli naamaa puuduksissa ei ollut ehkä kivoin kävellä, mutta päätin silti edes vähän yrittää. Ja ei ne valehtele, raitis ilma piristää! Testasin myös blogeista tuttua vinkkiä. Pistin nimittäin huulipunaa. Saattaa äkkiseltään kuulostaa hölmöltä pistää lenkille huulipunaa, mutta kyllä siitäkin vaan jostain syystä tuli parempi mieli. En tiiä että miksi, mutta ei jäänyt viimeiseksi lenkkipunaksi tämä.

IMG_4570.jpg

Toispuoleinen virne selittyy sillä puudutuksella. Mutta nyt keittiöön, valmistelen siellä seuraavaa Teennäisterveellistä purtavaa -postausta!

Kommentit (1)
  1. Oi mäkin tykkään kävelyistä kauniissa maisemissa (tai vaikka vähän vähemmänkin kauniissa). Vielä kivempaa vois olla joskus juosta niitä samoja reittejä, mutta kintut ei vaan kestä. Mutta kävely virkistää ja rauhoittaa ihanasti samaan aikaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *