Kevyempi mieli ja muutama uuden vuoden lupaus

Uuden vuoden lupaukset jakavat ihmiset kahteen koulukuntaan. Toiset tekevät lupauksia, ja toiset eivät ikinä lupaa mitään. Lupausten tekijöistä suurin osa taitaa rikkoa lupauksensa ennen kuin helmikuu koittaa ja vain ani harva pystyy lupauksensa pitämään. Kysehän on lähinnä siitä, että ihmiset menevät tyhmyyksissään lupaamaan kaikkea ihan liiaan vaikeaa. Kannattaa miettiä että mikä on sellainen lupaus, jota on vaikea rikkoa ja jatkaa sitten siitä kun lupauksiaan tekee. Itsehän lupasin juhlallisesti seuraavaa:

En aloita pelaamaan jääkiekkoa. En aloittanut viime vuonnakaan, että sinällään hyvin menee.

Pidän tipattoman tammikuun. Tämä on ihan vain siksi että voin sitten olla osa tipatonta possea. Ettei tarvi ainoa olla joka olosuhteiden pakosta skippaa sen perjantaisen afterwork oluen.

Näiden lupausten lisäksi ihmisillä on erilaisia tavoitteita. Määkin asetin itselleni tavoitteita:

Käyn säännöllisesti kampaajalla. Kun kerran löysin hyvän ja mukavan parturoitsijan, niin ei se 50e kerta nyt maailmaa kaada. Ja tulee aina hyvä mieli kun käy parturoitavana. Ja kivaa jälkeäkin tulee, eikö:

photo (16).JPG

Olen vähintään yhtä hyvä ihminen kuin tähänkin asti. Paremmaksi en jaksa puskea itseäni, riittää että kasvatan ensin mahaa ja sitten yritän pitää jälkikasvun hengissä. Katsotaan sitten ihmisenä kasvamista ja erilaista kehittymistä sitten joskus myöhemmin.

Oon aika varma että pystyn pitämään lupaukseni, ja pääsen tavoitteisiini. Parempi kun ei nosta rimaa liian ylös, niin siitä pääsee ylikin 😉 Menittekö te tekemään jotain lupauksia? Onko ne jo rikottu?

Kommentit (5)
  1. Mä lupasin juhlallisesti pitää tipattoman, lihattoman (olen siis kasvissyöjä joka joustaa liikaakin olosuhteiden ja makkaranhimon pakosta) ja herkuttoman tammikuun. Tähän mennessä jokaista kohtaa rikottu. Lihapullaa maistoin eka päivä, eilen söin pullan ja tänään join viiniä. Ehkä ensi vuonna lupaan jotain kivempaa 😀

  2. Mä mietin ensin kaikkia mahdollisia lupauksia urheilusta terveelliseen ruokavalioon ja päätin lopulta, että lupaan olla armollisempi itselleni. Saa mennä mönkään, saa lösähtää illaksi sohvalle ja saa sortua suklaalevyihin silloin tällöin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *