Kotikatu ja marttavinkit

Yksi kivoimmista asioista kodin lähellä on naapuruston kadut, puut ja puutalot. Ainakin näin keväällä ja kesällä kun puissa on lehdet eikä kaikki näytä niin lohduttomalta. Eilen leffasta tullessa oli aikaa pyssätä ja ottaa tekotaiteellisia kuvia. Seepiahan on taidetta, eikö?

imag0490-1.jpg

Kävin katsomassa eilen Sovinto -nimisen leffapläjäyksen. Ei mikään ehkä piristävin leffa, itte ainakin paruin siinä lopussa. Koitin olla tosi huomaamaton, Herra Täydellinen ei ainakaan kommentoinut mitään. Lisäksi se antoi mulle karkkia omistaan. Korvatkoon se vähän sitä että se ei suostunut lähtemään katsomaan Fast and Furious 5sta. Katottiin sitten suomalaisen alkoholistiperheen lasten elämästä 70-luvun Ruotsissa kertovaa leffaa sen sijasta.

imag0491-1.jpg

Sellainen eilinen. Tänään kävelin 11km Hervantaan syödäkseni yhden makkaran. Ja jätskiä. Marttavinkki 1: matkalaukusta saa kätevän basarin.

imag0495.jpg

Ja keittiössä tuoksuu minttu ja basilika, kun niitä pitää hengissä säilyketölkeissä. En siis kasvata, vaan hengissäpidän.

imag0497.jpg

Kommentit (3)
  1. No nyt mä ymmärrän missä mulla on menny vikaan. Olen yrittänyt kasvattaa. Pakko kokeilla että onnistuuko hengissäpitäminen paremmin. Plussaa säilyketölkkien uusiokäytöstä.

  2. Laita sinne purkkiin vettä niin basilika pysyy hengissä 🙂 Siis säilykepurkkiin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *