Kotona kötösteltyä, osa 2

Hämmentävien pehmoelukoiden ja peittojen lisäksi oon saattanut puuhastella muutakin juttua lapsille (oon ehkä hieman etuajassa, mutta entäs sitten). Kun pitää istua töiden jälkeen sohvalla jalat ylhäällä niin ei tässä oikeen mitään joogatakaan voi. Raskausjooga ja raskauspilates on muuten sitten kaks tylsintä lajia joita oon ikinä kokeillut. Ihan oikeasti, ei hyvää päivää. Tuolilla istuminen ja ranteiden pyörittely ei ihan oo mun käsitys treenistä, vaikka ymmärrän tonkin liikkeen tarkoituksen. Silti.

Mutta takaisin asiaan, eli niihin ite-tein-eli-ette-voi-kun-kehua-asioihin. Tein ensinnäkin mekot/takit (riippuu ihan miten päin nuo pukee päälle, napit edessä niin menee sellaisesta ysäripitsitakista missä oli napit vaan ylhäällä):

Ja noiden lisäksi tein pipot. Koska pitää pennuilla olla pipot. Ja kun sanon pennut, tarkoitan pikkuapulaisia. Minions.

On tässä kyllä muutakin ehditty puuhailemaan, käytiin tänään taas vähän uudessa kodissa maalailemassa. Pohjamaalia piti läästiä seinille ja tapettia repiä, ja tämän lisäksi mää maalasin keittiön kaappien sisustoja. Koska piti sinne keittiöön saada vähän väriä, mutta ei liikoja. 

Nyt pistettiin vaan sinistä ja vihreää. Ja mietin että jos alkaa tympiä noi värit mitkä tuli valittua, niin sitten vaan maalaa päälle tai pistää ovet takaisin kiinni. Vähän kyllä pohdin että jos lasten huoneesta jää maalia yli niin saatan ehkä maalata vielä jonkun muunkin kaapin sisustan. Ehkä. Jää nähtäväksi :)

Huomenna pääseekin sitten levittämään seinille maalia, jonka nimi on Purkka. Kyllä, se on vähän vaalean punaista. Toisen maalin nimi oli muistaakseni Nukkumatti tai Miete. Että mistä näistä nyt sitte tietää, ja kuka näitä keksii? Varmaan sama joka keksii huulipunasävyille nimet?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan supereita noi pipot! :D ja jos kuvittelis että itsellä ois vauva, niin mielelläni sen noihin mekkoihinkin pukis ;) vaarallinen blogi!

sanumaria

Tietääkseni kukaan ei oo raskautunut tätä blogia lukiessa, että voit jatkaa ihan turvallisin mielin! :)

Piipo79

Nuo mekot on aivan superihanat! Keltainen tuo mieleen mun lapsuusajat. Ihanat. Tosi suloiset. Ihanat. Ihanat. Tulikohan tarpeeksi monta kertaa!?

sanumaria

Luultavasti eniten "ihanaa"-sisältänyt kommentti tän blogin historiassa! Otit just johtopaikan :D

Hiksu (Ei varmistettu)

Hah, nyt se selvis miten tulin raskaaksi! Lääkäri totesi ettei mitään mahdollisuuksia hommaan ja kuitenkin paksuksi pämähdin joten ehkä se tapahtui siksi että olen lukenut blogia jo jonkin aikaa!!! Kannattaa käyttää jotain ehkäisyä kuitenkin kun tätä lukee, niinku varmuuden vuoksi...

sanumaria

Laittaa vaikka silmät kiinni? :D

SatuKoo (Ei varmistettu)

Nuo pipot on niin mahtavat!!

kässäpäivän Laur (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/kassapaiva

Ihanat mekot ja vielä sulosemmat pipot!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä löytyis ohje tuohon mekkoon?? Ihania!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eihän sattus olemaan vielä vinkkiä miten tuon sais suomennettua..;)

sanumaria

No sitä ei kyllä oo sen enempä, ite arvoin googlen avulla noita :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.