Kuinka karaista lapsi

Jotta omista lapsista ei kasvaisi pullamössösukupolvea, niin ne pitää jotenkin karaista. Keinoja on monia, mutta mun mielestä yksi parhaimmista on vaatetus. Enkä puhu nyt mistä tahansa vaatetuksesta, vaan niistä vaatteiden väreistä ja kuoseista. Meidät 70-luvun lapset karaistiin erinomaisesti. Sinapin keltaista, tumman ruskeaa, froteeta ja samettia. Karaistuminenhan tapahtuu siinä kohtaa kun lapsi joutuu kohtaamaan omat lapsuudenkuvansa. Sen lisäksi että vanhemmat näyttävät tyhmiltä (tää tapahtuu automaattisesti kunhan aikaa kuluu tarpeeksi), joutuu katsomaan itseään karmeissa releissä. 

article.png

Kävin hakemassa kaksi äitiyspakkausta tänään postista, ja ilahduin kovasti että mukana on tuollaisten kivojen vihreiden ja turkoosien lisäksi myös oranssia ja ruskeaa! Miinusta siitä että ei ole sopivan 70-luvun henkistä yhdistelmää, mutta kyllä noillakin karaisee varmasti edes vähän. Sellaiset pastellisävyiset mylittleponyvaatteet kun eivät karaise kuin ehkä vanhempia. Ehkä.

Kommentit (7)
 1. Joillain vanhemmilla on ollut tapana kuvata lastaan ns. luonnollisissa puuhissa, esim. pottatreeneissä. Meidän perheen tietoinen valinta oli jättää ne tallentamatta. Lapset saavat hävetä kummallisia vanhempiaan ilman että nolot kuvat kaivetaan aina esiin, kun mummit ja kummit saapuvat kylään. Että jos vaatteissa ei ole tarpeeksi potkua karaisuun, jätä ne pois ja ikuista lapset ihan sellaisinaan.

  1. Jotain sellasia yybernoloja kuvia kyllä pitäs olla, ihan vaan pelotteena. Ei niitä tarvis kun sitten äärimmäisessä hädässä käyttää. Ja jotain vähän vähemmän noloja (mutta silti noloja) siihen kun ekat poikakaverit tuodaan kotiin.

   1. No tuohon varmaan riittää kuva kuin kuva! Uhkailu, lahjonta ja kiristys toimii aina!

 2. Hei olet tuplasti raskaana, onneksi olkoon! 🙂 minulta on jäänyt sinun blogin seuraaminen oman ”raskautumisen” jälkeen (treeniblogit ym blogit vaihtuneet raskausblogeihin). Paljon sulla on viikkoja nyt? Mielenkiinnolla odotan kirjoituksia kunhan kaverit ovat syntyneet 🙂 toivon ainakin että kirjoittelet elämästänne sinun ominaiseen ironiseen tyyliin 😉 voisin kuvitella että sinun tyylisi kirjoittaa toisi mukavaa vaihtelua näihin tavallisiin ”ruusunpunaisiin” lapsiperhe blogeihin

  1. Kiitos kiitos vaan, ja onnea sinnekin 🙂 Mulla on joku 27(?), en oo niinkon ihan satavarma. Maanantaina taas tiiän tarkasti kun käyn ultrassa (ne on kivoja kun ne aina kertoo noita) 😀

   Ja enköhän mää tänne kirjottele, tai siis valita. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *