Kuinka maastoutua H&M:lle ja mitä muuta tein tänään -retrospektiivipostaus

Aamulla lähdettiin tiitin kanssa kohti syrjäisiä rannikkoseutuja. Tutkimattomat tiet, blogi-must-paikat käydä tiedossa ja sillai.

img_6011_meno.jpg

Oli pimeää, kuten kuvasta näkee. Lähdettiin niin aikaisin. Kaikkea sitä tekee vapaa päivänään. Mutta. Kuten kunnon blogaajien pitää, mentiin Vapianoon syömään. Ja otettiin tietenkin annoskuvat. 

imag0901.jpg

Oli hyvää. Vastapäätä ollut lautanen oli yhtä tyhjä. Seuraavaksi me lähdettiin ostoksille. Tässä ensimmäinen ostos.

imag0905.jpg

Ja seuraava:

imag0907.jpg

No ostettiin me muitakin juttuja:

imag0909.jpg

imag0911.jpg

Kaikkeen mekään ei pystytä. Noi jäi, kun tuli niin paha olo että itketti. Mutta ei uskaltanut itkeä, koska palasokerin valuttamien kyynelkanavista vois olla aika tuskaista.

Niin se maastoutumisvinkki sinne H&Mlle: pukeudu vihreään parkaan ja laita tukka sykerölle. Tadaa, ystäväsi ei meinaa löytää sinua teinityttöjen ja vaaterekkien seasta. Ei sillä että olisin yrittänyt eksyttää tiitiä. En minä sellaista. Ei me eksytty kun vasta siinä kohtaa kun leuhkin että mulla on hyvä suuntavaisto, ja että ”joo kyllä mää sinne Varustelekaan löydän”. Löysin, mutta hiton monen mutkan kautta. Siellä oli söpö myyjä.

Sitten me ajettiin lumimyrskyssä kotiin:

img_6011_paluu.jpg

(Kuva on itse tuunattu, mutta kerrottakoon että välillä en ollut varma että ajanko tien oikeassa vai vasemmassa laidassa, keskellä kaistoja, keskellä motaria, vai vastaantulevien kaistoilla). Taidan mennä tekemään sokerikuolemaa sohvalle.

Kommentit (3)
  1. Valtavan suuri respect, jos jaksoitte päälle 7 kakkupalaa! Mä hyydyin kolmannen jälkeen… Mutta mahtava idea, täytyy mennä uudestaan heti kun toivun konvehtiähkystä.

  2. Musta se 7 1/3 kakunpalaa on edelleen huono idea. Meen sovittaan syntejäni bodyjamiin tänään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *