Kunnonkohotusjee

Tein vuosi sitten kuntotestin ensimmäisessä tapaamisessani PTn kanssa. Testissä tehtiin kyykkyjä (sormenpäät lattiaan asti käsien ollessa sivulla), punnerruksia (ei-polvet-maassa), istumaannousuja (yläasennossa kyynärpäät aina osuu reisiin), selkälihaksia (siinä vekottimessa missä ollaan vähän viistossa ja sitten viedään yläkroppa alas ja taas ylös) ja pystypunnerrusta (molemmissa käsissä käsipainot). Jokaista liikettä aina 30 sekuntia ja niin monta vaan kun menee. Yksinkertaista, eikö?

Mitäpä olen sitten saanut vuoden pääasiassa säännöllisellä salitreenillä ja muulla häsläämisellä aikaan?

 • kyykyt: 24 -> 29
 • istumaannousut: 18 -> 20
 • selän ojennus: 22 -> 25 (oikeastaan 25 ja puoli, mutta puolikkaita ei taideta laskea)
 • punnerrukset: 16 -> 18
 • pystypunnerrus: 20 -> 30

Hurjasti eniten parantuivat pystypunnerrukset, ja pakko myöntää että on sitä hartioita ja olanseutua reenattukin ihan urakalla. En ota mitään kantaa että onko mun tulokset hyviä/huonoja/kehnoja/erinomaisia vai mitä, ne ovat minun tuloksiani ja osoitus siitä että on reenattu ja on reenattu oikein. Pitäisköhän tehdä seuraava testi taas vuoden päästä, ja ottaa tavoitteeksi että ainakin samat menee? 🙂

Laittaisin tähän kuvan salireissulta, tai jotain hienoja otoksia kun teen jotain saliliikehdintää, mutta ei mulla nyt mitään sellaisia ole. Sen sijaan katsokaa mitä näin kun lähdin salilta:

2013-08-29 17.36.08.jpg

Heposia! Kaljaa! Heposia JA kaljaa! Whoa!

Kommentit (3)
 1. Hyväsääjee!

  (ja jee myös kaljalle ja hevosille, toki: Jee!)

  1. Miksei kaupungilla oo kakkuja kuljettavia hevosia?

   1. Koska mä niin eksyisin salille menosta.. Olisin vain et ”kakkuja, hevosia.. Kakkuja ja hevosia.. Hevoset kuljettaa kakkuja, tää on jotain niin ainutlaatuista, että jäänkin syömään hevosten tuomaa kakkua, enkä mene salille, salille pääsee aina!” Ja sit olisin pallo.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *