Kutimet viuhumaan

Satuin törmäämään intternetissä tällaisen kampanjaan! Ja ihan pakko pistää eteenpäin. Jos vaikka joku muukin innostuisi siis. 

Screen Shot 2014-09-06 at 21.42.03.png

Keskosethan ovat ihan minejä, ja tuppaavat palelemaan helposti. Nyt Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-liikennemyymälät ja Novita aloittavat hyväntekeväisyyskampanjan, jossa siis neulotaan pipoja TAYSin keskosille. 17.9.2014 alkaen voi valmiin pipon viiä ABC-liikennemyymälään ja vaihturina saa 50g Novitan lankaa. Josta voi tehdä uuden pipon. Ja jonka voi taas palauttaa. Sitten saa lisää lankaa. Ja kierre on valmis. Lokakuun loppuun asti voi palauttaa pipoja, ja marraskuussa ne sitten viedään keskoslasten käytettäviksi. Tästä linkistä löytyy noi kaikki Pirkanmaan ABCt jotka pipoja vastaanottavat, ja samoin ohjelinkki pipon tekemiseen.

Sitten vaan pipapuikot heilumaan! Montakohan sitä ite sais tehtyä? 5?

Kommentit (5)
 1. Apua! Mihin ne nyt voi lähettää ne pipot? Toi linkki on vanhentunut. Sano joku ABC mihin ne vois lähettää? Tai liikutko itse jonkun ABC:n lähellä perjantaina, jos laitan huomenna postiin?

  1. Lähetä vaikka suoraa TAYSiin, se kampanja kun ehti jo päättyä. Mutta eiköhän ne perille mee kun lähettää sinne viestillä ”viekää keskosille” 🙂

   1. Äh, kampanjahan kestää vielä 31.10. asti. Tuossa on toimiva linkki: https://www.s-kanava.fi/uutinen/tee-hyvaa-neulo-pipa-keskoselle/1344413_10870. Ja vaikka Lahdesjärven ABC voisi toimia!

 2. Ninan verkkareissa
  7.9.2014, 03:58

  Aika kiva kamppis! Harmi, että Pirkanmaa ei oo ihan vaunulenkkien kulkureitillä. 

  1. Mää voin toimia kuriirina! Tai sitten noita varmaan voi käydä viemässä lähimpään keskolaan ilman kampanjaakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *