Kysymyksiä, joihin ei pysty vastaamaan vaikuttamatta vittumaiselta ihmiseltä

1. Miksi sä olet sinkku? Jaa-a kuule, joko haukun itseäni liian vaativaksi/huonoksi tai vaihtoehtoisesti haukun kaikkia miehiä liian vaativiksi/huonoiksi. Onko tähän oikeaa vastausta, jos vastaus ei ole että ”koska haluan olla”?

2. Koska sä rauhotut ja perustat perheen? Noh, ks. kohta 1. Eli heti kun en ole enää sinkku.

3. Ootko sä lihonut? Ei, en ole. Piilotin tänne mun villapaidan alle pelastusrenkaan ihan vain koska voin.

4. Miksi sä tunget kaikki sun illat täyteen tekemistä? Eihän sulla oo ees aikaa seurustella tolla. Niin no, toki olen mielummin (arki-)illat yksin kotona ja tuijotan fukken telkkaria (jos sellanen mulla olis).

5. Miksi sulla ei oo telkkaria? No koska olen niin elitistinen ja älykäs, että en koe että saan mitään iloa televisio-ohjelmista. Niitä sosiaalipornotositvsarjoja katson vain ironisesti.

6. Miten sä jaksat käydä salilla ja jumpissa niin paljon? Sillai että meen sinne. Niinkun kävelen eka sinne ulko-ovella ja sit meen sinne sisälle ja pukkariin ja siitä sinne mihin onki menossa. 

Lopettakaa se tyhmien kysely. Ja ketään ei oo onneksi kysynyt tota lihomisasiaa, mutta se tuli mieleen niin laitoin sen tähänkin listaan.

Yst.Terv. Katkera ja vittumainen, aavistuksen pahalla päällä oleva minä.

Kommentit (16)
  1. ”Siksi että sinullakin olisi jotain ihmeteltävää”, vastaan usein tyhmiin kysymyksiin. Toimii aika hyvin 😉

    En muuten ymmärrä, miksi telkkarittomuutta ihmetellään vielä nykyisinkin. Lähes kaikki ohjelmat voi kuitenkin katsoa netistä silloin kuin itselle sopii. Lisäksi tv:stä ei nyt varmaan kenenkään mielestä tule runsaasti mitään kovin laadukasta katsottavaa…

    Olin pari vuotta sitten ilman telkkaria, ja ihmiset olivat jotenkin ihan hädissään. Moni mietti ihan oikeasti, mitä minä sitten oikein teen vapaa-ajallani. No hmm… varmaan sitä mitä muutkin?

     

  2. ”Miksi sä oot aina niin ylimielinen?” Ja paras vastaus tuohon olisi tietysti ollut ”Koska voin”, mutta koska oon lammas mutisin jotain ”emmää kyllä mielestäni ole…”-tyyppistä leimiä yritystä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *