Leokoo ja Hurria

Jostain hämmentävästä syystä tänään oli salilla aivan tyhjää. Ihan typötyhjää, minä vain siellä. Siitä syystä ehdinkin ottaa parit kuvat teille, jotta näette millaisessa mestassa sitä rautaa oikeen nostetaan. Salihan on siis sellainen kasarisali. Kunnan halpa kuntosali. Siellä on kaikki mitä tarvitaan, eikä tasan mitään ylimääräistä. Jumppapallot, pfft ne on akoille. Leokoo sen olla pitää.

IMG_4229.jpg

Leokot saavat mun puolesta vielä nököttää suurimmilta osin telineessä, mutta enköhän mä ne jossain kohtaa käyttöönkin saa.

IMG_4227.jpg

Tuossa se sali kaikessa kauneudessaan melkeen näkyykin. Kuvasta rajautuu ulos lämmittelyalue (yksi kuntopyörä ja yksi crosstrainerin näköinen laite) ja puolapuut (metalliset, koska ÄIÄSALI).  Sali on kyllä sympaattinen, ja jostain syystä revin ihan jatkuvasti huumoria näistä liike- ja laiteohjeista. 

IMG_4230.jpg

Joskin tuon laitteen silhuettimalliukolle on käynyt hieman karmivasti mieselinten suhteen. Nuo ilmanpainelaitteet (Hurrit) ovat kyllä melkosia. Mulla meni ehkä kuukausi ennenkuin tajusin että ne kyllä näyttää ihan kiloissa sen vastuksen eikä bareissa. Eipä sillä, pidän itseäni muuten ihan fiksuna.

salilla.jpg

Mustasta napista säädetään lisää painetta laitteeseen, punaisesta päästetään pois ja mustasta kiekosta valitaan mitä laitteella tehdään (kumpaa liikettä tehdään, esimerkkiksi jalkojen ojennusta vai jalkojen koukistusta). Kaikkiaan sali on jees, halpa kuin mikä ja kaikkea voi tehdä mitä tarvii. Ja ilmeisesti siellä voisi hengata läpi yön jos huvittaa (ja osaa käyttäytyä):

IMG_4231.jpg

Että sellainen. Eikö oo hieno 😀

Kommentit (7)
  1. Oikea saliunelmien täyttymys, olen tällä hetkellä hieman kade! Muutin pari viikkoa sitten Barcelonaan ja täältä ei meinannut löytyä millään ilveellä salia, jossa olisi oly-tankoja, penkki ja kyykkyräkki kaikki yhdessä firmassa. Minä saan onneksi käyttää salia töissä (olen isossa sporttikamapuulaakissa), mutta hauskaa olisi nostella myös miehen kanssa ilman, että joutuu maksamaan kuntokeskushintaa, kun niillä jumpilla en mitään tee kuitenkaan.

  2. Musta noi muovikukat on ihan piste i:n päällä. Voihan yläasteen liikuntatunnit <3

    1. Ne muovikukat on ihan huiput 😀 Varsinkin ne tuo sellaista pientä jotain lisää kun joku ähkii kyykkymaksimeitaan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *