Lily uudistuu

Laitetaas tämä oikein uutiskategoriaan, kun en muutakaan keksi. Mutta niin, Lilyssä tapahtuu uudistuksia! Toimitus on omalla palstallaan listannut kaikki muutokset (katso ne täältä näin), mutta ehdottomasti omiksi suosikeiksini nousevat seuraavat:

  • Etusivusta tulee entistä kuvapainotteisempi, ja suositellut blogit nostetaan selkeämmin esiin. Tavoitteena on, että käyttäjä löytää etusivulta helposti eteenpäin juuri häntä kiinnostaviin blogeihin ja juttuihin ja että etusivulla pyörii aina otos saitin kiinnostavimmista ja luetuimmista tuoreista jutuista.
  • Yksittäisiin kommentteihin vastaaminen ja kommentista tykkääminen on mahdollista.
  • Postaukseen voi ladata monta kuvaa kerralla.
  • Sivustosta tulee responsiivinen, eli saitti skaalautuu nätisti riippumatta siitä, millä laitteella sitä käytät.
  • Blogiin tulee uusi hallintatyökalu, josta pääsee helposti ja keskitetysti muokkaamaan blogia ja näkemään kaikki uudet kommentit.

Sikäli mikäli tulevan uudistuksen tiimoilta jokin askarruttaa, ennen uudistuksen julkaisua (joka tapahtuu siis toukokuussa) voipi asiaa tiedustella suoraa toimitukselta. Uudistuksen julkaisun jälkeen voin minäkin yrittää vastailla ja auttaa, olenhan sentään kaikentietävä ja taitava tietotekniikan diplomi-insinööri. Neuvoin juuri pikkuveljeäni sähköteknisissä asioissa seuraavasti:

”Tiedäthän sitten vielä että kaikenlaiset laitteet toimivat niin sanotulla toimintasavulla. Tätä savua laitteen sisälle syötetään töpselin kautta. Jos toimintasavu pääsee laitteesta ulos (huomaat kyllä), laite ei enää toimi.”

dsc03368.jpg

Kommentit (1)
  1. Aika harva vaan sitä insinöörin vastausta jaksaa kuunnella loppuun asti. 😀 Tuota savunkarkaamista on tullut testailtua ihan laboratorio olosuhteissakin. Kestää muuten tuulettaa yllättävän kauan pois, ennen kuin voi pyytää opettajaa paikalle kertaamaan, miten se kytkentä tehtiinkään.

     

    -insinööri-

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *