Lyhyempi vai pidempi?

Lilyssä velloo joku suuri ”millainen naisen kropan pitäisi olla”, mutta en ajatellut sotkea lusikkaani siihen (sotken lusikkani mielummin lakujätskiin). Sen sijaan noista kahdesta edellisestä postauksesta heräsi pieni pohdinta, kun moni (ilmeisesti) pätkempi naisihminen siellä kommentoi että on kiva olla lyhyt. Koska silloin voi käyttää korkkareita eikä mies ole siltikään lyhyempi.

pituusero.png

Pitääkö miehen olla pidempi? Miksi? Vai onko sillä mitään väliä?

Kommentit (41)
 1. Itse olen 179 cm pitkä ja halusin aikaisemmin kovasti pitemmän poikaystävän. Sitten se oikea tuli kohdalle, about 4 senttiä minua lyhyempänä. Eipä siinä sitten mitään 😀 En kai minä nyt toista voi jättää pituuden takia. Nyt vaan kasvattelen itsetuntoa että pystyisin kävelemään ryhdikkäästi miehen rinnalla, korkkareissakin.

  Ihmiset saa pariutua minkä pituisen kanssa tahtovat, mutta ärsyttää silti tämäntyyppiset kommentit, joita olen kuullut:

  ”Kyl miehen pitää olla mun mielest naista pidempi. Et sitte on ihan selkeetä et kumpi suojelee kumpaa” Aha, öh joo. No minäpä tästä menen suojelemaan poikaystävääni.

  ”Tosi kiva, se on mua x cm pidempi joten voin sit käyttää korkkareita!!”  Ihan kuin muuten et voisi…?

   

 2. Erityisesti nuorempana viehätyin pitkistä miehistä, siis nimenomaan itseäni päätä pidemmistä. Ja osasyynä niinkin kummallinen asia kuin että tykkäsin tanssia ravintolassa hitaita kädet miehen kaulalla. Samanpituisen miehen kanssa se on vähän hassun näköistä ja epämukavaakin. Kun on 172 cm pitkä niin ei niitä päätä pidempiä miehiä nyt ihan noin vaan ollut tyrkyllä. Ja useinmiten sitten päädyinkin seurustelemaan samanpituisen tai jopa lyhyemmän miehen kanssa. Jostakin syystä ne päätä pidemmät miehet eivät viehättyneet minusta vaikka yritystä oli.

  Myöhemmin olen ymmärtänyt että jos oikeasti pitää toisesta niin sillä pituudella ei ole mitään merkitystä. Nykyinen avokkini on minua kaiketi pari senttiä pidempi. Rakastan korkkareita enkä häpeile niitä myöskään käyttää joten mies näyttää usein minua lyhyemmältä. Ei hän sitä pistä pahakseen. Itseasiassa emme edes keskustele asiasta sillä se on parisuhteemme kannalta täydellisen merkityksetöntä.

  Olen myös oppinut että naisellisuus tulee ihan muista asioista kuin siitä että seisooko pitkän miehen rinnalla eikä miehekäs mies tarvitse lähes kaksimetristä kroppaa ollakseen todella miehekäs ja seksikäs vaikka aiemmin ehkä saatoin näin ajatella. Nykyään minua ennemminkin kummastuttaa miten tärkeää jopa parin sentin pituusero voi naisille olla. Työssäni kohtaan usein mm. naisia jotka eivät missään tapauksessa voi ottaa kenkiä joissa on korkoa enemmän kuin 2 cm jotta eivät näytä miestään pidemmiltä hääpäivänä. Siis oikeasti: eihän kukaan vieras ajattele häissä että voi luoja mikä moka, morsian on kolme senttiä sulhasta pidempi!
  (Dejavu: ihan kuin olisin kirjoittanut samanlaisen viestin jo jonnekin toisaalle aikaisemmin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *