Mä en oo koskaan

sotkenut aamupuuroon raejuustoa. Eiku oho, olenpa. Enkä edelleenkään erityisesti tykkää. Mutta sain sen mun uuden ja kiiltävän ruokavalioni eilen, joten ei kait siinä sitten muuta kun noudattamaan. Tulevasta ruokaelämästä tulee ainakin:

  • raejuustoisa
  • kasviksekas
  • rahkaisa
  • tuskaisa, sillä lounas pitäisi syödä vasta kello 13, ja mä olen täysin ehdollistunut kello yhdentoista lounaaseen. Epäilen että tää on se kaikken pahin juttu tuossa. (Syy tähän kellotukseen lienee vaan ruokarytmin hakeminen, ajattelin kyllä tentata PTltä että josko nyt kuitenkin JOSKUS söisi lounaan yhdeltätoista. Meillä kun on töissä kello yhdentoista lounasseurue, enkä haluaisi hylätä tuota mainota porukkaa täysin.)

Mutta se raejuusto ja puuro. Mähän laitoin sinne vielä jäisiä mustikoita. Ja lopputulos oli sitten sellanen että mustikat oli kylmiä, raejuusto viileää ja puuro huoneenlämpöistä. Ehkä alan vielä mikrottamaan koko setin kun on sekoitus tehty. Vai olisiko teillä muilla jotain awesome-elite-vinkkejä?

Kommentit (12)
  1. Moi,

    mä syön puuroni ja raejuustoni niin, että läiskäisen vain köntin raejuustoa siihen puuron päälle, enkä sekoita. Sekoitetut ruoat hyyyyyi 🙂 Ja tuo annos nautitaan sitten niin, että siitä raejuustoköntin reunasta lohkotaan lusikallisia, joissa on 4/5 puuroa ja 1/5 raejuustoa. Ihanaaa etenkin kun se raejuuston kylmyys ja puuron kuumuus tasapainottaa toisensa haha, ei tarvitse odotella pitkään ennen kuin alkaa syödä.

  2. Mikrota ainakin marjat. Ne menee kyllä mössöksi, mutta mä ainakin vaan tykkään. 🙂 Jos raejuuston laittaa mikroon, siitä irtoo vaan hirveesti nestettä, ei kiva.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *