Mahapussihousut

Tajusin just, miksi moni lopettaa liikkumisen kun tulee raskaaksi. Kyse ei oo ehkä laiskuudesta, vaan siitä että ei löydy housuja. Alan kohta olla itse siinä pisteessä että olemassa olevat treenitrikoot alkavat ahdistaa pahasti vyötäröltä, vaikka muuten olisivat hyviä. Topeissa ongelma ei ole niinkään iso, sillä tilavia paitoja kyllä löytyy (viimeistään sitten plussaosastolta). Mutta ne mahapussilla varustetut treenihousut. Mistä ihmeestä mä löydän sellaiset? Sisäpiirin vinkkejä?

Aikasen tympeetä jos jossain kohtaa pitää oikeasti jättäytyä salilta pois siksi, että ei oo housuja mitä siellä käyttää.

Kommentit (20)
 1. Ninan verkkareissa
  5.1.2014, 20:05

  Mä oon treenannu H&M:n äitiysosaston mustilla trikoilla ja lökötrikoilla. Mahapussi molemmissa, lököversioissa oon yleensä pitäny sitä pussia käännettynä alas. En väitä, että niissä olis mitään teknisiä ominaisuuksia, mutta peittää koivet ja pakin. Hinta hyvä, muistaakseni jotain kympin ja kahden välillä.

  1. Tampereen HM ei tarjoo noita 🙁

   1. Ninan verkkareissa
    5.1.2014, 20:13

    Interwebistä? Nää on ne tiukat ja nää ne lököt. Mulle ainakin sopi sama housukoko kuin normihousuissa normikropalla.

    1. Kiitos, pitää jättää noi välilehdille auki ja pistää tilaten tässä huomenna. Kattelin tänään henkkiksellä jotain leggareita ja ne oli sellasta materiaalia mistä kuultaa läpi kun kumartuu 😀

     1. Ninan verkkareissa
      5.1.2014, 20:20

      Juu siis ei mitään laatutakuuta! Mä otin nää kun en halunnut panostaa tilapäisvaatteisiin paljoa. Tavalliset pitkät topit noiden kanssa on ollut ihan ok kombo. Ja mustat alkkarit! 😀

   2. H&M:n nettikauppa? 🙂

    1. Nettikaupat toki on olemassa, mutta kun pitäs hiplata 🙂

 2. H&M:n housut missä on kaksinkertainen, taitettava vyötärö.

  1. Siis sieltä normaalilta, ei mammapuolelta.

   1. Nyt siellä näkyi vaan niitä tavallisella vyötäröllä. Toisaalta siellä vaihtuu mallistot niin äkkiä että ehkä parin viikon päästä on jo noitakin tarjolla. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *