Miksi lenkkeily kesällä ei ole kivaa (5+1)

1. Kaikissa vaatteissa tulee liian kuuma, ja alastikaan ei voi juosta. Mukavimmat juoksutrikoot on liian kuumat, ja lyhyemmät sortsit ovat lievästi itsetietoisuutta aiheuttavat. Mutta mennään niillä lyhyillä vaan, ei se maata kaada. 

2013-05-28_18.48.03.jpg

2. Juoksureitillä on ruuhkaa. Koko ajan on joku ohittamassa. Tosin toisin kun hiihtäessä, nyt ohikiitävät tyypit eivät ole niitä mummoja (vähemmän noloutta ja itsetuntokolhauksia) vaan niitä fittejä tsubuja ja urheilijanuorukaisia. Kävelijöistä sentään pääsen ohi.

2013-05-28 19.26.30.jpg

3. Juoksutoppirusketusrajat. Juoksutopeista ja muista treenipaidoista onnistuneesti saan hankittua itselleni nohevat rusketusrajat. Ärsyttävää tämä on siksi, että sitten normipaidoissa ja topeissa on tietty ihan väärissä kohdissa ne rajat. Näyttää vaan laikukkaalta. Ärrin. Bikineissähän voisin maata vaikka auringossa ruskettumatta, mutta jostain syystä juoksutopit edesauttavat sitä värin pintaan saamista. En tajua.

2013-05-28 19.36.27.jpg

4. Auringonpaisteessa on kuuma, mutta metsässä on hyttysiä. Hyttysten huitominen juostessa on tosin ehkä sitä ”toiminnallista treeniä”, mistä aina puhutaan. Onko se nyt sitten sitä crossfittiä tämä?

2013-05-28 19.38.57.jpg

5. Juoksupäänsärky. Jostain syystä kun lämpötilat nousevat yli 15 asteen ja aurinko paistaa, niin mulla alkaa juoksupäänsärky. Sellainen juostessa tuntuva pääkipu, joka lähtee pois kun ei juokse. Aika win, voin kertoa. Vinkkejä otetaan vastan miten tuosta pääsee eroon. Ja sympatiaa jaetaan kohtalotovereille.

2013-05-28 19.46.31.jpg

+1. On aavistuksen nolompaa mennä juoksukamoissa kauppaan kesällä kun talvella. Tosin, talvella ei tuu mentyä kuumissaan ostamaan jätskiä. En tiiä kumpi on nolompaa, se että seisoo kauppajonossa hikisenä liian lyhyissä sortseissa. Vai että seisoo kauppajonossa hikisenä liian lyhyissä sortseissa paketillinen Pirkka Amppari-jäätelöitä kainalossa.

2013-05-28 19.36.38.jpg

 

Kommentit (11)
  1. Päänsärkysympatioita!

    Auttaako huivi/hattu päässä juostessa? Jos sun pää ei vain kestä hikoilua ja aurinkoa? Juotko tarpeeksi vettä ja syötkö tarpeeksi suolaa? Suolanpuute aiheuttaa mulle päänkivistystä aurinkomaissa. Auttaisiko aurinkolasit juostessa? (mie oon siis vähän valonherkkä ja arskat ja huivi auttaa usein asiaan. Näytän kyllä huivi päässä ihan afrikkalaismammalta, en tiedä miten vitivalkoinen suomityttö siinä onnistuu, mutta aiheesta on kuvatodisteita). 

    Ja nyt mä lopetan tän lukemisen, kun kommentoin jo vissiin kolmatta juttua hih. Mahtaa olla näky ilmoitusboxissa: kao kao kommentoi juttuasi x, kao kao kommentoi juttuasi y, kao kao kommentoi juttasi z.. 

  2. Paloin viime vuonna ennen juhannusta lenkkeillessäni, ja ne rajat näkyy vieläkin! Tai siis ne tuli uudestaan näkyviin ensimmäisestä kesän auringonsäteestä, mutta kuitenkin…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *