Mitä voimme oppia tiikereistä? (Ja miksi tiikerit ovat vain niin bad ass)

1. Tiikerit pystyvät kertomaan virtsajälkien perusteella onko jäljenjättäjä minkä ikäinen, kumpaa sukupuolta ja voiko se saada poikasia vai ei.

Ihan tätä taitoa tavallinen toimistonkuluttaja ei tarvitse, mutta joskus voisi olla hyödyllistä pystyä päättelemään henkilön neuvotteluhuoneeseen tuoman kahvikupin perusteella että mikä on henkilön päätösvalta yrityksessä, onko henkilöllä pahat aikeet ja voiko henkilöltä saada helposti lisää liksaa.

2. Jokaisella tiikerillä on yksilölliset raidat. Jos ajelet tiikerin kaljuksi (ja miksipä et ajelisi), niin ne samat raidat löytyvät tiikerin nahasta. 

Kahvikuppiraidat ovat erilaiset jokaisen toimistolaisen kahvikupissa. Joten tässä kohtaa ollaan tosi samiksia tiikereiden kanssa.

3. Tiikerin otsassa olevat merkit muistuttavat Kiinan kirjoitusmerkkiä ”kuningas”. 

Toimistotyöntekijän poskessa olevat näppäimistön jäljet muistuttavat kiinalaista kirjoitusmerkkiä ”syysväsymys”.

4. Tiikerit hyökkäävät mielummin väijyksistä. Jos tuijotat tiikeriä silmiin, on epätodennäköisempää että tiikeri tulee ja hyökkää kimppuusi. Tästä syystä Intiassa  käytetään naamiota pään takana, tiikerin hämäykseksi. Yllätyselementti on menetetty nimittäin.

Tässä kohtaa toimistotyöntekijä voi ottaa oppia. Silmiintuijottamista voi hyödyntää esimerkiksi työkavereihinsa. Inhottavat pikkutyötehtävät jaetaan yleensä yllätyksenomaisesti juuri siinä palaverissa, jossa et ole paikalla. Tuijottamalla varmuuden vuoksi kaikkia aina tiukasti silmiin voit lannistaa nakkeja jakavan pomon kuten hyökkäävän tiikerinkin. 

5.  Tiikerit osaavat matkia muiden elämien ääniä houkutellakseen saaliseläimiä paikalle.

Toimistotyöntekijät ovat ehkä huomanneet, että pomoilla on hieno kyky houkutella sinut jos jonninmoiseen palaveriin vain esittämällä, että palaverissa on pullaa. Varo tätä ansaa!

Ei tällä listalla ollut muuta pointtia, kuin että tiikerit ovat melkoisen oossomeita (awesome)!

50 faktaa tiikereistä täällä.

Kommentit (6)
  1. Kahvikuppi kertoo kyllä paljon. Varsinkin jos sitä ei ole koskaa pesty. 😀 yyhh

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *