Miten helpottaa sali-ikävää?

Ymmärrättehän, en ole päässyt tekemään mitään liikunnallista kohta viikkoon. Salia ei ole nähty yli viikkoon. Tässä alkaa kohta itku tulla. Olenkin tässä yrittänyt helpottaa tätä oloa parillakin eri tavalla.

1. Olen lukenut Pakkotoisto.comia, eli Pakkista. Liikaa. Erityisesti keskusteluketjua ”Mikä potuttaa salilla käynnissä”. Näin lyhyesti tiivistettynä: kaikki. Painoja kolistavat bodarit, pikkupojat jotka yrittää penkkienkkoja, naiset jotka lukee lehtiä salilla, miehet jotka lukee lehtiä salilla, akkojen reidenlähennysloitonnustreenit, kaikki jotka eivät treenaa kunnolla, kaikki jotka haisevat pahalle, se kun soi hevi, se kun ei soi hevi, se kun joku tekee jotain väärin, se kun kukaan ei korjaa kun tekee jotain väärin, se kun joku tuijottaa. Eniten ehkä ottaa päähän se, kun ei pääse sinne salille syystä tai toisesta. Ja silti siellä salilla käydään, ihan kaikesta huolimatta.

2. Olen katsonut YouTubesta videoita. Maastaveto- ja kyykkytekniikkavideoita. Oikeasti. I’m not kidding.

3. Olen lueskellut treeniohjelmiani läpi ja oikein pohtinut että mihin saisin enemmän painoja ja mitä pitäisi kehittää. Ja kiukutellut seinille kun en pääse heti tekemään.

4. Olen kasvattanut sanavarastoani ja yleistä tietämystäni asioista lukemalla Pakkista. Tiedän nyt esimerkiksi seuraavaa:

  • Painokiekkoa kutsutaan myös nimillä sämpylä ja limppu. Salikävijöillä se on ruoka vissiin mielessä.
  • Huonosti tehty penkkipunnerrus on nimeltään runkkupenkki. Lisäksi voidaan tehdä erikoistekniikkaa lankkupenkki, jossa mun mielikuvien mukaan pistetään rinnan ja tangon väliin lankku ja sitten penkataan siihen asti. 
  • RHP = rinta-hauis-pelle. Tyypit, jotka tekevät salilla vain rintaa ja hauista.
  • Kun tehdään kovastikin punnertamista ja pinnistämistä vaativia liikkeitä, on vaan luonnollista että joskus saattaa päästä tahaton pieru. Tai pyrstöyskä, kuten tänään opin. Ja tuolle termillehän nauroin ehkä vartin. Ja useamman kerran. 

Päästäkää mut jo salille?

Kommentit (11)
  1. Pyrs-Töyskä
    31.10.2012, 18:46

    Täytyi vain jakaa, kun taivutin jostain syystä ”pyrstöyskän” epäsanaksi ”pyrs-töyskä”. Vasta kommentteja lukiessani tajusin. Ja Pakkis ON viihdyttävä. Meenkin tästä pitkästä aikaa lueskelemaan.

  2. Näin se menee, mutta pitää kuitenkin varovaisesti mielikuvaharjoitellakin, ettei tule sitä ikävää jälkitautia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *