Oman elämänsä Inno-Marko

En ole erityisen innokas sisustaja, johtuen luultavasti siitä että kaikki sisustamiseen liittyvä DIY ja puuhastelu ja muu ovat yleensä niin rahaavievää, hidasta ja hermoja raastavaa puuhaa että en koe sitä mielekkääksi. Olen askartelutaidoiltani ehkä päiväkotilapsen tasolla (intoa on, osaamista ei) mutta joskus löytyy juttuja joita jopa minä voin tehdä. Ja suurinpiirtein osaan.

Ootteko kuulleet sellaisesta kuin d-c-fix? No en minä ollut, ennenkuin törmäsin siihen rautakaupassa. Ihan kamalan kätevää! Se on siis kontaktimuovia, jolla voi sisustaa. Meillä sisustuksen tarvetta oli kylpyhuoneessa ja vessoissa. Kaikissa oli samanlaiset aivan jäätävän rumat kaapinovet, ja marmoria matkiva muovinen pöytätaso. Ei muuta kun sitten päällystämään, suurin homma oli irroitella niitä ovia, se päällystys ei vie aikaa juurikaan mitään (olettaen että ei ole kovin pedantti).

22072014.jpg

Vasemmalla lähtötilanne, keskellä käytetyt Inno-hyväksytyt työvälineet ja oikealla lopputulos kylpyhuoneessa. Aivan eri meininki! Into piukassa ja kontaktimuovit kainalossa tuunasin nuo loputkin kaapit ja tasot kun tästä tuli niin hyvä. 

220714_2.jpg

Varoituksen sanana vain ehkä se, että jos tuppasi niihin kontaktimuovitettuihin kirjoihin jäämään ilmakuplia, niin tähänkin voi jäädä. Mutta jos ei välitä asiasta niin samapa tuo! Täältä Etolan tai vaikka Sinellin sivuilta voi etsiä omaa suosikkiaan, mää löysin nää sivut tietty vasta nyt kun homma on jo tehty, mutta aattelin tuolta ottaa seuraavalle kierrokselle ideoita. Kun ei oo niin kallista puuhaa, etteikö vois vähän useemminkin vaihtaa tyyliä 🙂 Eipä tullut ees mieleen että noita sais jostain muualta kun rautakaupoista, kun ite löysin noita muistaakseni Kodin Terrasta ekan kerran…

Miten siinä aina käykin niin. Ensin into piukassa löytää jotain tai keksii jotain, sitten hirveellä vaivalla suurinpiirtein soittelee kaikki kaupungin kaupat läpi että ”onkos teillä selasta no miten sen nyt kuvailis niinko muovia missä on liimapinta ja ne on niinko eri värisiä”. Sitten käy siellä kaupassa missä tuotteen ekaa kertaa näki, ostaa ja sitten siitä ostetusta tuotteesta katsoo tuotemerkin ja googlaa sen. Vai olenko se vain minä?

Kommentit (4)
  1. Hei apua, täähän on ihan loistavaa! Miks en oo aikasemmin törmännyt näihin muoveihin! 😀 Ja tämähän passaa hyvin opiskelijabudjettiinkin. Olen myös askartelu- ja nikkarointitaidoiltani hyvinkin surkea. Jopa ne päiväkotilapset tuntuu pärjäävän askartelussa paremmin kuin minä. Melkein hävetti olla päiväkodissa opiskelun tiimoilta harjoittelussa ja yrittää ohjeistaa niitä siellä askartelupuuhissa, kun on itse aivan käsi.

    Ainoa vaan, että sisälläni asuu pieni perfektionisti ja kuolen vähän sisältä, jos meinaa kauheesti jäädä kuplia. :DD
  2. Ei jumantsuikka! Tässäkö on vastaus rukouksiini, saada rumat puunväriset keittiönkaapit maalaamatta hienoiksi?!?

    KIITOSSANUMARIA!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *