Ostettua ja jätettyä

Tossa kun tungin vaatteita kaappeihin muuton jälkeen (kaikki eivät ole vieläkään löytäneet paikkaansa) mietin että pitäisi kyllä ihan tosissaan päästä eroon isosta määrästä huituloita ja rättejä. Tämä on vielä työn alla tämä projekti, joten ihan vielä en ajatellut masentua aiheesta (vaikka olishan se kiva saada ne vaatekasat pois lastenhuoneen sohvalta). Mökötin eilen sohvalla aikalailla koko aamun, koska oli ihan valasolo. Mikään vaate ei ollut kiva päällä, ja päätin että haluan jonkun mekon jossa on kiva olla ja joka näyttääkin kivalta. Sillai mekon-sisällä-on-valas-mutta-kivan-näköinen-valas-tavalla, you know. Muistin että Nokialta löytyy Nanson tehtaanmyymälä, ja Nanson vaatteethan tuppaavat olemaan trikoota ja trikoo venyy. Ei kait muuta kun autoon ja kohti Nokiaa.

Ja Nanso ei pettänyt! Tarjoushaukkana löysin heti alennusmyyntirekistä kaksikin vaihtoehtoa.

nasu25042015.jpg

Vissiin innostuin niin kovasti tuosta punaisenkukertavasta mekosta että kuvakin jäi epätarkaksi. Aika kauan jouduin arpomaan näiden välillä, mutta päädyin ostamaan tuon Revontuli-malliston olomekon (puoleen hintaan, who-who-whoo). Sininenkin oli kyllä tosi kiva, mutta toistaiseksi jätin kauppaan. Ei nyt kahta kehdannut ostaa. Että varmaan pakotan parhausihmisen hakemaan mulle ton mekon sitten maanantaina heti. Mutta katsotaan!

Kommentit (1)
  1. Raaskit vielä ostaa mekon, hyvä homma! Itsellä sama ongelma, kaikki vaatteet näyttää ihan hirveiltä päällä ja mikään ei tunnu mukavalta. Olen miettiny just tuommosen trikoomekon hankkimista, mukava päällä (eli venyy ja paukkuu!) eikä ole liian kuuma, mutta olen ajatellut olevani jotenkin hirveän turhamainen, jos menen nyt, yhden kuukauden takia, ostamaan mekon…. Jos muutkin niin kyllä mieki!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *