Päivän hyvä (itsekäs)työ

Parhaat hyvät työt muille on sellaisia, joissa tavallaan tekee muille hyvää ja oikeasti hyötyy itse tosi paljon. Tänään tapahtui seuraavaa. Menin muina pallomahoina Sokokselle. Sukkahousuostoksille. Kas näin.

sukkahousut 1.png

Ensinnäkin kolusin koko sukkahousuosaston läpi jotta löytäisin pallomahasukkahousuja. Ja löysinkin vihdoin. Mutta sitten tuli pieni stoppi. Sukkahousut nimittäin sijaitsivat hyllyn alimmalla rivillä. Ja ei siinä mitään, kyllä mä alas pääsen. Sen jälkeen sitten taas voi miettiä näyttääkö koppakuoriaiselta joka ei pääse selältään ylös vai joutuuko kyykkimään kunnes joku ohikulkija nostaa ylös.

Se päivän hyvä työ? Pyysin kassalla että josko niitä voisi nostaa niitä pallomahasukkahousuja ylemmäs lattianrajasta, kun ei vaan pysty itse niitä ottamaan. Näennäisesti olin kaikkien asialla, oikeasti tää helpottaa mua tosi paljon, kun en jaksa kävellä H&Mlle asti ostaan sukkahousuja ja Sokos on lähempänä duunia.

Kommentit (3)
  1. BakaraBlogi
    27.3.2014, 13:42

    Jeeeee, löysin sinut, ihana bloggari (jonkun toisen blogin kautta enenäätiedäminkäkujumituinlukeensua). Juuri tällaista tatsia kaipaan tähän hetkeen!!! 🙂 Niin, ja toinen juttu mikä on AINA alahyllyllä, on tikkarit…

    1. Niin muuten onkin! Mutta se on tavallaan hyvä, koska sitten kaikki ei huomaa niitä tikkareita ja mulle jää enemmän!

  2. Sokoksen kunniaksi on sanottava että myyjä lupasi välittää tiedon eteenpäin ja pahoitteli että ”kukaan ei kyllä oo nyt tullut ajatelleeksi, asia pitää kyllä korjata”.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *