Pakkanen, tuo harvinainen vieras näillä leveysasteilla

Musta tuntuu että suomalaisia taviksia pidetään jotenkin ihan tyhminä. Täällä ollaan asuttu kuitenkin aika kauan jo näillä samoilla huudeilla, että perimätietoakin on ihan kertynyt tästä erikoisesta ja harvinaisesta sääilmiöstä kuin ”pakkanen”. Onneksi on iltapäivälehdet ja niiden hyvät neuvot. Tällä kertaa Iltalehti opasti meitä idiootteja pakkasen suhteen.

15012014.jpg

Omia suosikkejani ovat kohdat 7 (tarkoitetaanko että uuni päälle ja luukku auki?), 17 (niin, sandaalit eivät ole hyvä valinta jalkineiksi näillä keleillä) ja 20 (moniko uskoi tämän lapsena?). Toisaalta, jos ei noudata kohtaa 19, voi olla että kohta 20 tapahtuu vääjäämättä.

Ja tarviiko ihmisille kertoa että paksun turkin omaaville koirille ei tarvi pukea päälle, ja että ne pärjäävät kyllä pakkasellakin ulkona. Voi elämän kevät.

Kommentit (3)
  1. Armeijassa tuota ”uunipäällejaluukkuauki” tuli ihan oikeasti testailtua, kun majotusparakki oli muuten niin pirun kylmä. 😀

    1. Mä jäin tossa miettiin että tarkoitetaanko tosiaan tuota vai puhutaako jostain varaavasta puuhellasta. Ei ole helppoa tämä lämmittäminen! Ja entäs kerrostalossa?

      1. No empä ole koskaan kuullut, että puuhella olisi varaava. Sen tarkoitushan on johtaa se lämpö siihen hellanlevyyn ja sitä kautta ulos. Ei se tietenkään välittömästi jäähdy niinkuin induktiohella, niin kai se jonkun mielestä voi silloin olla varaavakin? 😀 Mene tiedä voin olla taas ihan metsässäkin. 😀 Tuossa taidettiin tarkoittaa sellaista leivinuunia. eräillä tutuilla on kyllä kerrostalossa sekä takka, että puulämmitteinen sauna. Tämä onnistuu tietenkin ylimmässä kerroksessa. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *