Paljastuksia

Pumpuin Lotta haastoi kertomaan 7 sekalaista faktaa, joten olkaapa hyvä.

1. Varastan peittoja MM-tasolla. Jos siitä lajista olisi olympialaiset, olisin täysin suvereeni voittaja. Mulla on jopa pitkälle kehittynyt otetekniikka, jonka osaan myös unissani. Huolimatta siitä että mulla on kaksi peittoa tässä huimassa 120 cm leveässä sängyssäni, vieressänukkuja yleensä jää ilman lämmikelointa, ellei pidä varaansa. Olen onnistunut kerran herättämään itseni sillä, että yritin viedä itseltäni peittoa. 

2. Olen huono pitämään pokerinaamaa. Tunteet näkyvät aivan heti kasvoilla. Vaikeuttaa joskus elämää aika paljon, kun esimerkiksi huono päivä näyttää aikalailla tältä:

06052010.jpg

3. Olen toivoton piiloromantikko ja uskon sellaiseen rakkauteen joka kestää vanhuudenpäiville asti. Olen suunnitellut olevani vanhuksena naispuoleinen Rauno Repomies, joten tulevalla puolisolla on todellakin kestämistä. Tai ainakin hyvät lääkkeet. 

4. Tykkään kylmästä maksalaatikosta suoraa siitä foliopurkista. Ei sillä, että olisin huono kokki (olen hyvinkin epäkiinnostunut kokki, ja laiska). Mutta kylmä maksis vaan on niin hyvää. Rusinoilla.

5. Olen toivottoman laiska ja kyllästyn äärettömän helposti. Kaikki asiat, jotka tipahtavat akselille ”pitäis”, kuten siivous, tiskaus tai kaupassa käynti ovat asioita, joita siirrän aina kun voin sinne hamaan tulevaisuuteen. En pidä liikunnasta lepopäiviä enkä käy pitkillä kävelylenkeillä, koska lepopäivät ovat tylsiä ja kävelylenkit vielä tylsempiä.

6. Ollakseni näinkin vanha, osaan vielä tehdä luistelutemppuja. Kaksoishypyt eivät ihan lähde (en vaan uskalla, mutta ajattelin yrittää vielä kevään aikana), mutta kaikki yksöishypyt saan vielä menemään. Ja jalka nousee.

197074_10150118514623043_589098042_6619789_4289654_n.jpg

7. Olen syönyt kissakalaa Belgradissa. Oltiin sohvasurffaamassa, ja vietettiin yksi laiska iltapäivä Tonavan rannalla. Syötiin vastapyydystettyä kissakalaa niin paljon että oli pakko ottaa päiväunet.

Ajattelin pistää vahingon kiertämään, ja haastan Vieraan Miehen ja Meeryn. Lisäksi haluaisin että tiiti kirjoittaa 7 whinen arvoista asiaa yhteen postaukseen.

Kommentit (14)
  1. Kiva että on olemassa toinenkin pervo, joka tykkää kylmästä maksiksesta.

  2. Älä nyt, suolaista ja makeeta. Aattelin kokeilla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *