Parasta minussa

Naapuritontilla A.Sinivaara haastoi muut kertomaan, mikä itsessä on parasta. Ihan ulkonäöllisesti. Olikin yllättävän vaikeaa, kun keskittyy parantamaan itseään niin löytää niitä hyviä juttuja. Mutta aloitetaan ylhäältä.

Silmät ja kasvot. En vaihtaisi juurikaan mitään (paitsi ne väsymyspussit silmien alta, mutta joskus niille nyt ei voi mitään. Kuvasta ei toki näy, mutta tykkään myös siitä että mun silmät on aikalailla puhtaan siniset.

Tissit. No näistä nyt ei oo kuvaa, mutta tykkään. Ihan siksikin, että ne on (vieläkin) ihan uudet! Kävin siis rintojen pienennyksessä, ja iloitsen siitä joka ikinen päivä.

Jalat. Mulla on vahvat jalat, kiitos luistelutaustan ja nykyisen ahkeran treenin ansiosta. Takapuoli ei roiku ja lihakset erottuvat (kun pullistelee). 

Tällasia! Osasin, vaikka oonkin varsu.

Kommentit

Chic & Fit

Se on kyllä jännä, miten toisista löytää paljon yksityiskohtia joista pitää kovasti. Mitä itseeni tulee en osaa äkkiseltään nimetä itsestäni ainoatakaan kohtaa, johon olisin tyytyväinen :o

sanumaria

Määkin aattelin että en löydä, mutta kun tarpeeksi mietti niin löytyihän niitä :)

SuviH (Ei varmistettu)

Tuo silmäjuttu on kyllä niin totta, ne ON mageen väriset!
Mut hei, sä unohdit sun pohkeet/sääret O_o
Mä oon jopa ihan pikkusen kateellinen niistä, kelpaa meinaan pitää leggareita ja lyhkäsiä hameitä :-)))) Tää oli hauska kirjoitus, Go Sanu!!!!

sanumaria

Pohkeet ja sääret menee tohon jalkakategoriaan :D Paitsi että pohkeet ottaa päähän kun ei mahu saappaan varteen ne :D (Ja kiitos <3)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.