Parasta minussa

Naapuritontilla A.Sinivaara haastoi muut kertomaan, mikä itsessä on parasta. Ihan ulkonäöllisesti. Olikin yllättävän vaikeaa, kun keskittyy parantamaan itseään niin löytää niitä hyviä juttuja. Mutta aloitetaan ylhäältä.

04052010.jpg

Silmät ja kasvot. En vaihtaisi juurikaan mitään (paitsi ne väsymyspussit silmien alta, mutta joskus niille nyt ei voi mitään. Kuvasta ei toki näy, mutta tykkään myös siitä että mun silmät on aikalailla puhtaan siniset.

Tissit. No näistä nyt ei oo kuvaa, mutta tykkään. Ihan siksikin, että ne on (vieläkin) ihan uudet! Kävin siis rintojen pienennyksessä, ja iloitsen siitä joka ikinen päivä.

2012-09-21_21.29.06y.jpg

Jalat. Mulla on vahvat jalat, kiitos luistelutaustan ja nykyisen ahkeran treenin ansiosta. Takapuoli ei roiku ja lihakset erottuvat (kun pullistelee). 

Tällasia! Osasin, vaikka oonkin varsu.

Kommentit (4)
  1. Pohkeet ja sääret menee tohon jalkakategoriaan 😀 Paitsi että pohkeet ottaa päähän kun ei mahu saappaan varteen ne 😀 (Ja kiitos <3)

  2. Tuo silmäjuttu on kyllä niin totta, ne ON mageen väriset!
    Mut hei, sä unohdit sun pohkeet/sääret O_o
    Mä oon jopa ihan pikkusen kateellinen niistä, kelpaa meinaan pitää leggareita ja lyhkäsiä hameitä :-)))) Tää oli hauska kirjoitus, Go Sanu!!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *