Pari kysymystä häistä

  • Mitä kuuluu sanoa kättelyjonossa pariskunnan vanhemmille? Jos sanoo että ”onnea”, niin mistä onnea. Siitä että saivat tuupattua lapset kotoa pois? 😀
  • Miksi aina aloitetaan alkuruokapöydästä? Miksi ei koskaan siitä kakusta?
  • Miksi häissä ei plaseerata vieraita ihan randomilla istumaan? Aina siellä on sukulaiset omassa pöydässä ja kaverit omassa?
  • Miksi sille sikapöytäkaveriseurueelle ei anneta omaa booliastiaa? Raasut on kuitenkin sijoitettu kauas takanurkkaan (ymmärrettävistä syistä) ja sieltä on kamala matka booliastialle.
  • Miten morsiammet pitävät mekkonsa valkoisena? Niinkun että eivät tiputa siihen vähän paahtopaistia punaviinikastikkeessa ja sitten suklaakakkua ja sillai? (En pudotellut paahtopaistia tai suklaata omalle mekolle eilisissä häissä, oli ihan hypoteettinen kysymys tämä).

Sellaista. Taidan lähteä fillaroimaan ja juoksemaan ettei tarvi miettiä enempää, alkaa vielä pää sattua 😀

Kommentit (6)
  1. minä teetätin pukuni ja se maksoi öö.. olikohan 150e.:D itselläni oli se ajatus että yli 300e en varmasti laita mekkoon! sain hyvät alet mekosta kun otin mieheni puvun ja vuokrasin alushameen omaani samoin kuin hunnun.. kaikki samasta paikasta niin se laski minulle hintaa ku sanoin että en tiettyä hintaa ylemmäs mene 😀 ihana pukuompelija kun oli <3

  2. hehee.. mullapa olikin tuosta syystä vihree hääkolttu. Kun kuitenkin olisin tiputtanu valkoiselle koltulle jotain. Plus, että miks PITÄÄ olla valkoinen kolttu morsiamella. Kauheaa rahantuhlausta sijoittaa 1000e kertakäyttöiseen mekkoon, jota ei oo ees tehty kertakäyttölakanasta (mistä se punaviinikin näppärästi valuis vaan pois)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *