Parisuhdehassuuksia

Tällä palstalla on purnattu aiemmin siitä, miten esimerkiksi suunnattomasti vituttaa kun varattu ihminen sanoo viettävänsä sinkkuiltaa kun puolisonsa on yhden illan esimerkiksi työmatkalla. (Ottaa muuten jälleen päähän tuo).

Löysin lisää ärsyttävyystermistöä ja -tapahtumia.

Kaveripariskunta. Niinkun hmm. Mikä on kaveripariskunta? ”Mennään yhden kaveripariskunnan kanssa leffaan.” Miksi ei voi sanoa että menee parin kaverin kanssa? Eroaako tilanne jotenkin siitä että nämä kaverit sattuvat olemaan suhteessa (keskenään)? En ymmärrä, valaiskaa minua.

Maito ja ketsuppi on loppu. Melkeen aina. En oo oppinut ostamaan näitä kahta olennaisuustuotetta siten, että ne eivät ehtisi loppua. Ennen ketsuppia piti ostaa noin puolentoista kuukauden välein ja maito riitti viikoksi (kahvimaitona käytän, muuten en juo paitsi darrassa). Ärsyttää kun ei osaa. 

Unilämmön katoaminen. Sitä näkee kamalan vaivan, että lämmittää peitot ja sen oman peitonsisäistilansa illalla. JUURI kun on oikein mukavan lämmin, niin parhausihminen tulee viereen, liikuttaa MUN peittoa ja päästää kylmää ilmaa peiton alle. Ei hyvä. Ja sellainen tuplaleveä peitto ei auta, siinä vasta onkin vaivaa lämmittää mukavaksi.

double_date_with_the_sarge.jpg

”Tulkaa joku ilta kylään, pelataan vaikka lautapelejä.” Parisuhdeilta toisen parisuhteen kanssa. Miksi ei sinkkuna tullut tällaisia kutsuja? Onko tämä joku siirtymäriitti? En nimittäin muista yhtään tällaisia kutsuja aiemmista parisuhteista. Ehkä mä olen vain vanha, ja seuraava kutsu kuuluu ”Tulkaa ihmeessä meidän kanssa bingoon, ja ottakaa sherryä mukaan.” (kuva)

 

Kommentit (7)
  1. Meillä on lautapeleissä toisin päin, avokin kanssa nimen omaan yritetään kyykyttää toista ja lällätetään julmasti päälle (ihan rakkaudella). Yhtään vähemmän läheiselle ihmiselle en todellakaan puhuisi sillä lailla. Usein myös ollaan porukan ainoa pariskunta jonka molemmat osapuolet on paikalla, jostain syystä monet tuntuvat ajattelevan että biletettäessä puoliso on jätettävä kotiin.

    Kaveripariskunta vs. 2 kaveria -tilanteen näkisin niin, että kaveripariskuntatilanteessa kaksi kaveria hengaavat siten, että molemmilla on puolisot mukana, ja tarkoitus on ainakin jossain määrin tutustua tai bondailla jossain määrin uudella porukalla. Mikäli kaikki neljä ovat suurin piirtein saman verran kavereita kaikkien kanssa (poislukien tietysti oma puoliso), on kyseessä 4 kaverusta. Kaveripariskunnan kanssa baariin meno tarkoittaa enemmän juttelupainotteista, rauhallisehkoa iltaa ja puolison sekä parin meidän kaverin kanssa baariin meno taas voi olla mitä vaan. Puolison ja parin minun/puolison kaverin kanssa baariin meno taas on siltä väliltä (siis tässä tilanteessa kaverit eivät ole pariskunta) riippuen siitä, ovatko kaverit kavereita keskenään. Tietysti mikäli ei tarvitse sen tarkemmin spesifioida voi sanoa vaan että mentiin porukalla baariin 🙂

  2. Mulla on tapana itse asiassa jotenkin vältellä noita KAVERIPARISKUNTAILTOJA. En tiedä miksi, mutta jokin niissä tuntuu kovin vaivaannuttavalta. Silloinkin, kun kaikki osapuolet ovat tosi mukavia. Se yhdistelmä on vain jotenkin niin överi, niin… PARISKUNTAMAINEN. Yhh.

    Onnekseni mulla on ilmeisen erikoisia ja huippuhyviä kavereita, kun lautapeli-illat kuuluvat täällä ihan vakiokalustoon. Porukalla, parisuhde tai ei parisuhdetta. Suosittelen – erityisesti koska lautapelien pelaaminen oman kumppanien kanssa on yleensä ihan vihoviimeistä. Ainakin jos kyseessä on jokin sellainen peli, jossa yritetään kyykyttää toisia. ”Sä hyökkäsit koko ajan mun kimppuun, ja veit aina mun rahat, etkä muilta yhtään… Siis sä nukut niin sohvalla tänään!”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *