Pienemmän kylän hyviä puolia

Emmi oli omalla palstallaan iloinen kun muutti takaisin kaupunkiin, itse olen taas iloinen kun pääsin sieltä pois. Erityisen iloinen olen siitä että pääsin kaupunkiin joka muistuttaa omaa kotikaupunkia aika paljonkin. Ja onhan tässä nyt hyviä puolia:

2014-05-05 12.54.36-2.jpg

Taivas on vähän sinisempi ja ihmiset kulkee hitaammin.

2014-05-05 12.56.39.jpg

Autoilijat pysähtyvät suojatien eteen. Aina.

2014-05-07 12.32.55-2.jpg

Hammaslääkäriin saa ajan samalle päivälle.

2014-05-07 12.14.10-1.jpg

Vaatekaupoilla ei tule valinnan vaikeutta. Hellqvistin lisäksi kylältä löytyi toinenkin putiikki, jonka asiakkaat lienevät ehkä noin yli 80-vuotiaita. Mutta mitä väliä. Jos uusia rytkyjä tarvii, voi lähteä isolle kirkolle.

Kommentit (4)
 1. Mulla melkein itku tuli tossa Hellqvistin kohdalla. Tosi pitkään mietin mistä noi suorista venkuloiksi muuttuvat katukivetykset on – jossain siinä kirjaston/aseman nurkilla? Aina ajoittain mulle tulee pieni Tampere-ikävä, mutta nyt nää kuvat toivat lapsuusikävän. Haluan liikennepuiston kääpiöpatsaille kiipeilemään ja Myllyrantaan jätskille. Nyt heti eikä vasta heinäkuussa!

  1. Kirjaston eessä hyvinkin. Ja määkin haluun nyt liikennepuistoon ja Myllyrantaan. Missä ne on? 🙂

   1. Myllyranta on siellä kun lähdet niistä keskustan liikennevaloista menemään rantaan päin. Siellä oli joskus mylly, hence the name. Talvella muuten kylän paras pulkkamäki sieltä kirkon muurilta alas. Kunhan muistaa varoa sitä koivua siinä mäen keskellä 🙂

    Liikennepuisto on Harakkalan päiväkodin vieressä, vähän keskustasta sivussa. Tampereentietä pohjoiseen, Katepalin tietä oikealle ja liikennepuisto on siinä melkein heti vasemmalla. Siellä on lumikki ja 7 kääpiötä. Tai Lumikkia en edes muista mutta ne kääpiöt on 🙂

    1. Hahaa, oonkin käynyt siis jo Myllyrannassa (ja repeilin sille koivulle pulkkamäen keskellä). Liikennepuistoon sitten seuraavaksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *