Pieruverkkarit vai kaikki Niken uusimmasta mallistosta?

Näin suhteellisen paljon salilla ja jumpissa aikaa viettävänä ihmisenä sitä ehtii aina välillä kiinnittää huomiota omaan ja muidenkin pukeutumiseen. Ihan akateemisella mielenkiinnolla toki, sen enempää ketään arvostelematta. Naisilla on karkeasti arvioituna kaksi eri koulukuntaa. Toiset vetävät yläasteaikaisissa verskahousuissa (tai niissä harmaissa pieruverkkareissa, tiiätte kyllä) ja siinä puuvillaisessa T-paidassa, jota ei ole raaskinut heittää pois kun ”voi sitä käyttää vielä vaikka salilla”. Sitten on se toinen pääty, jotka vetävät ylleen viimeisimmät vermeet ja joilla on aina ekana ne kivoimmat uudet jumppatopit. (Miesten salipukeutumista en sillai erityisesti kyttää, mutta vähän samanlaiset menot sielläkin tuntuu olevan kuin naisillakin.)

2012-09-25_16.20.45_hdr_pieni.jpg

Tämän päivän jumppapukeutumis”tyyliä”. Samat tossut kuin aina, tekninen paita , löysät housut ja iänkaikenvanhasta ”mutku tää on kivan värinen” paidasta leikattu ”no ei tää nätti oo” -hihahärpätin (piilottaa kainaloläskit osittain).

Iltasanomissa kerrotaan, että kuntosaleilla harrastetaan oikein kilpavarustelua vaatteilla ja pohditaan, että miten sinne sitten pukeudutaan oikein.

Kuntosalille voi mennä collegehousuissa ja tavallisessa t-paidassa, koska siellä ei hikoilla niin paljon.

Näin sanoo PT Halme.. Vai että salilla ei tule hiki? Ahahahaha. Tuleepas.

Niinkun noh, kukin toki tavallaan. Itse olen ehkä sitä välikoulukuntaa, että voin ihan hyvin mennä pieruverkkareissa, mutta toisaalta inhoan sitä kun se puuvillainen paita on hiestä märkä ja liiskautuu oikein ihoon kiinni. 

Enemmän ehkä mulla vaikuttaa se että mille tunnille meen. Tanssilliselle tunnille en mene trikoissa ja topissa, mutta steppiin ja pumppiin saatan mennäkin. Tanssitunnille pitää saada se oikea fiilis, niin sitten on kiva että on jotenkin omasta mielestä asiaan kuuluvat kamat. Jos koittaa tanssata streettiä edes jotenkin katu-uskottavasti (jossain omassa haavemaailmassa edes), niin itseltä se ei onnistu jos on kireät trikoot ja kireä toppi. Pitäisi olla hopparihousut ja joku kiva paita. Ja vaikuttaa paljon sekin, että miltä se oma peilikuva sitten näyttää. Onhan se nyt kiva että näyttää omasta mielestään pätevältä jumpparilta, kun että lusmuilisi ylilöysien collegehousujen ja löysän hupparin alla piilossa. Tai siis mun mielestä on kiva.

2012-09-22_17.10.14.jpg

Jotenkin sitä vaan näistä vaatejutuista tehdään sellainen numero, että jos ostat niitä teknisiä ja kivoja treenivaatteita niin tulee kommenttia että ”no mitä sitä nyt, kun näillä verskoilla missä isomummikin salilla kävi niin pärjää ihan hyvin”. Pärjää joo, mutta kun siellä salilla viettää aikaa niin paljon niin voin niihin vaatteisiin rahaakin pistää.

Muita tekstiiliurheilijoita paikalla? Samoilla kamoilla kaikki jumpat läpi, vai vaihdatteko jumppalajin mukaan vermeitä?

Kommentit (24)
  1. (Pieruverkkarit herättivät tietenkin otsikossa huomion… :))

  2. Hm. Taidan olla jotain noiden kahden mainitsemasi koulukunnan välistä, sillä tykkään ns. teknisistä urheiluvermeistä, mutta mulla on oikeasti vain kahdet urheilushortsit, kaksi viiskybää maksanutta urheilutoppia ja pari painijaselkäistä superhengittävää urheilutoppia, joita käytän treeneistä toiseen. 😀

    Ja kun ne kaikki muistuttavat toisiaan (shortsit mustat ja treenitopit vaaleanpunaiset) kaikki mut salilla viikosta toiseen nähneet varmaan aattelee ”eikö toi mimmi IKINÄ vaihda vaatteitaan!” Vielä ei ole tullut pahaa kommenttia siitä, että mahdollisesti stinkkaisin 😉 (kyllä ne pesuunkin kerkeää oikein kierrättämällä)

    Käyn kyllä tosiaan vain lähinnä salilla enkä viihdy jumpissa. Joogaan käytän samoja toppeja, housut saattavat vaihtua mustiin löysiin trikoolykroihin, vai mitkä ne on… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *