Piilotettu jätskihelmi ja muita tärkeitä vinkkejä

Jäätelökioskit, nuo ensimmäisen maailman ihmisille tuskaa (ja joskus iloakin) aiheuttavat kesäisten katujen värittäjät. Jonot, väärä valikoima ja huonot vohvelit tuottavat tuskaa. Iloa tuottaa, noh, jätski. Mutta jotenkin tuntuu että joka vuosi se pallo vaan pienenee ja hinta nousee. Voi olla että kuvittelen, mutta mun mielestä 3 euroa peukalonpään kokoisesta pehmiksestä on vähän liikaa. Asiaan on kuitenkin ratkaisu, ainakin jos olet Tampereelta. Voit nimittäin unohtaa ne jätskikioskit (no ehkä Mustanlahden jätskikioski kannattaa muistaa)! Paremmuudesta en tiedä, mutta enemmyydessä voittaa Koskikeskuksen Cine Atlaksen aulassa sijaitseva jäätelöbaari. Jätskissä enemmyys on aina parempi, eikö. Katsokaa nyt tätä:

2013-07-08 19.33.46-2.jpg

Kolme palloa jätskiä, kastikkeita, sörsseleitä ja kermavaahdon sijaan pehmistä. Annoksen saa mukaan ja hintaa jäi muistaakseni 5,60 euroa. Että ehdottomasti keskustan paras hinta-enemmyyssuhde! Ette nyt mene ja syö sitä vaan tyhjäksi että mullekin riittää.

Päivän toinen vinkki tavallaan liittyy vähän asiaa. Jätskiähkyn jälkeen kannattaa marssia Koskarin Intersporttiin ja peilata itseään sovituskoppikäytävän hoikistavasta ja pidentävästä peilistä.

2013-07-08 19.18.40.jpg

Ja samalla voi ottaa nolon päivän-asu-kuvan. Kaikki on itseshopattua, ei yhtään ole sponsoroitu. Tuleekohan vielä noottia kun on Adidaksen lenkkarit ja Niken paita? Plussaa tuosta peilistä kyllä, tuli heti hyvä mieli!

 

Kommentit (14)
 1. Älä kysy miksi mä selailen viimekesäisiä juttuja 🙂 mut pakko kommentoida, et mä kaipaisin sellaisia euron pikkujätskejä, koska en jaksa syödä niitä isoja! Milloin niitä alkaa saada?

  1. Ne pitäs kieltää lailla. Mutta osta jostain Valion tai Ingmanin kojusta töttörö, maksaa vitosen ja on pieni pallo 🙂

   1. Noku minä syön vain hyvää jäätelöä (pappagallon lakritsi on hyvää) niin ei oikein valio tai ingmanni uppoa.. 

    1. aivan, ymmärrän kyllä 🙂 kun pääsee jätskin makuun ei uppoo enää peruspallerot!

 2. Joko mennään jonottamaan?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *