Pikkusta auttamista

Jos ketä luki tiitin postauksen ihmisten hädästä ja FBauttamisesta, niin ajattelinpa suositella yhtä tapaa auttaa ihmisiä. Nimittäin Kiva.org. 25 dollaria on pieni raha mulle, mutta iso raha jollekin muulle. Homman nimi on se, että valitset itse kenelle haluat lainata 25 taalaa. Rahan tarve voi jollain olla vaikkapa auton korjaus, että voi jatkaa ammatinharjoitusta taksikuskina. 300 dollaria tulee sitten kasaan ihmisiltä maailman ympäri, ja auto saadaan korjattua. Lainaa maksetaan takaisin, ja kohta sulla on taas siellä se 25 taalaa, jonka voit sitten lainata jollekin toiselle.

Jos yhtään kiinnostaa mikrolainoitus, niin tästä näin, olkaatten hyvät.

Kommentit (2)
  1. Musta on kiva tuossa että voi valita itse ketä auttaa (tosin se on tosi vaikeaa), ja sitten taas se sama summa voi auttaa montaa eri ihmistä. Mulla on kaks lainaa maailmalla menossa ja yks on jo takaspäin maksettu 🙂

  2. Meillä tuo toinen puolisko on lainaillut tuota kautta pieniä summia ja tähän mennessä käsittääkseni saanut aina rahan takaisinkin ja lainannut sen sitten uudelleen. Eli vaikuttaa ihan toimivalta ja luotettavalta systeemiltä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *