Plastik fantastik

Vakavampaa asiasisältöä kaipaavat voivat tässä kohtaa siirtyä naapuripalstoilla, siellä puhutaan muun muassa presidentinvaaleista ja muista ajankohtaisuuksista. Täällä ei. Paitsi että äänestin ja jännitin vaaliohjelmaa ja spekuloitsin koko illan irkissä että montako ääntä ja paljonko väykkämukit maksaa huutonetissä jatkossa ja muita olennaisuuksia. Tällä palstalla puhutaan tänään nätteysasioista. Lähinnä minä puhun, koska mun palsta. (Saatte toki kommentoida, en mää sillä.) Kaikki vähänkin elämäänsä ja trendejä ja sellaisia seuraavat ovat kohta jo pääsemässä yli ripsenpidennyksistä ja omien hiusten värjäyskin on jo niin passé (”kyllä se luonnollinen hiusväri vaan sopii parhaiten”, no mitä jos ei sovi? sitä paitsi, toi on kyllä hyvä syy olla käymättä parturissa, joudun ehkä kyllä ittekin ottamaan käyttöön). Täällä trendien takametsissä vasta herätään. 

muodinedellakavija.jpg

Huhut kertoo, että mulla olis luonnostaankin ihan kivan pitkät ripset. Mutta kun perkele kaikilla muilla on pidennykset niin mun ripset on ihan nysät nyt sitten. Että kyllä nyt sitten pitäs herua 😀 *Räpsräps* vaan niinkun. Vai onkohan tää nyt sitten vaan sitä plastikfantastikkia? Että kaikki miehet etsii luonnollista prinsessaa niin plastikit jää narikkaan kattoon että mitäs tapahtu? Onko näin?

Mähän aloin hinkumaan hiustenpidennyksiäkin. Koska en millään malta oottaa että tää reuhka kasvaa. Haluun nimittäin nää taas:

18073_259203598042_589098042_3418192_747157_n.jpg

Ruuhkatukka takaisin heti mulle nyt. Toi on vielä ihan omaa tuotantoa koko tukka. Ehkä pidennykset ei oo kuitenkaan mun juttu, vaan syön paljon kaurapuuroa että tukka kasvaa ja turkki kiiltää. Mutta pakko sanoa että on aika tyttöisä olo näissä räpsyttimissä 😀

Mutta mitäs raati sanoo, plastik fantastik vai luomuprinsessa?

Kommentit (15)
  1. Muovia lavalle, saatana.

  2. Tää haiskahtaa nyt vaan puhtaasti hyvältä joululta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *