Pullahiiren palaverivinkit

Palaverit, nuo pahimmassa tapauksessa toimistotyöntekijän päivän pilaavat hetket. Pahimpia ovat niin sanotut lounaan tappajat, palaverit jotka alkavat kymmeneltä (ennen kymmentä on liian aikaista lounastaa) ja päättyvät yhdeltä (olet vakavissasi harkinnut pöydänkulman jäystämistä pahimpaan nälkääsi). Jos olet onnekas, joku on miettinyt asiaa vähän pidemmälle, ja tilannut kokoussämpylöitä. Yleensä näin ei ole, varsinkaan jos kyseessä on sisäinen palaveri. 

Hyvällä tuurilla saatat osua palaveriin, jossa tarjotaan palaveripullaa tai -keksejä. Näissä tilaisuuksissa yleensä on paikalla asiakkaan edustaja. Lottovoitoksi katsotaan, mikäli tarjolla on myös limpparia ja kahvia tai teetä. Pulla-asiat harvoin ovat sellasia, joihin voit itse vaikuttaa mitenkään. Tässä kohtaa astuu esille nokkeluus ja oveluus.

Kuvitellaanpa, että olet järjestämässä palaveria iltapäivälle. Selaat kalenteria ja etsit vapaata neuvotteluhuonetta (elikkä neukkaria näin toimistoslangilla). Sen sijaan että etsit vain vapaata paikkaa, kiinnitä huomiosi millainen on edeltävä palaveri. Nimittäin hyvällä tuurilla voit varmistaa omaan palaveriisi juomat ja pullat, kun vain osaat valita oikein.

Huonoja valintoja: eri projektien viikkopalaverit, muutaman ihmisen sisäiset palaverit.

Epävarmoja valintoja: pienet asiakaspalaverit, sisäiset projektien aloitus- ja päätöspalaverit

Mahdollisia lottovoittoja: erilaisten työryhmien palaverit (näihin osallistuu yleensä johtohenkilöitä, ja heille tilataan aina pullat), työhyvinvointi- tai työterveysryhmienpalaverit (90% todennäköisyydellä myös hedelmiä ja vissyä), isot projektien aloitus- ja päätöspalaverit (jos osallistujina on siis myös asiakkaan edustajia).

Ole siis tarkkana ja voit napata itsellesi ilmaiset pullat! Ja ansaita työkavereittesi ikuisen kiitollisuuden.

Kommentit (1)
  1. Meillä haetaan nykyään allekirjoittaneen aloitteesta palaveritarjoilut kaupan hedelmäosastolta ja Punnitse&Säästä -kaupasta. Naposteluporkkanaa, omenalohkoja, pähkinöitä ja kuivattuja aprikooseja, arvostan! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *