Raitakeittiö

Niin se keittiö. Jostain syystä herään 3-5 kertaa yössä enkä saa nukuttua. Tästä syystä olisi enemmän kuin hyvä pystyä nukkumaan päiväunia, mutta kun en ole niissä sitten yhtään hyvä. Tänäänkin päikkäreiden sijaan siivosin keittiön, joka on nyt oikeastaan ainoa (makuuhuoneen lisäksi) kuosissa oleva huone talossa. 

keittio25042014.jpg

Raitatuolit piristivät kivasti keittiötä, eivätkä edes kauhesti riitele keltaisen pöytäliinan kanssa. Koskahan sitä jaksaisi tehdä olohuoneelle jotain? Ehkä ensi viikolla? Nyt taidan siirtyä terassille koska aurinko paistaa ja voi olla että huomenna ei enää olekaan lämmin keväinen sää. Lämpöä varastoon nähkääs.

Kommentit (2)
  1. Meillä on lasketut ajat ehkä viikon päästä toisistaan 🙂 mutta joo, täälläkin heräillään ehkä 5-7 kertaa yössä ja parin viikon aikana on ilmaantunu ihme vaivoja öisin; korvalehdet puutuu??, kyljellään nukkuminenkin alkaa olla hankalaa, koska lonkat kipeytyy kun pitkään makaa samalla kyljellä (tässä on vielä reilu kuukausi aikaa, eikä mulla ole enää sopivaa nukkumisasentoa! Voiskohan ihminen oppia nukkumaan seisaaltaan niin kuin hevonen?).

    1. Mulla ei sentään lonkat satu, että kyljellään voi nukkua. Mutta jos haluu vaihtaa asentoa niin herää. Ja jos ei vaihda niin puutuu puoli kroppaa. Uusin juttu on se että kun herää niin ei pysty suoristamaan sormia, kun kämmenen lihakset ovat kait krampissa. Tai jumissa. Tuskallista. Olis vaan kiva nukkua, kun tiiän että ei tässä nyt pidempiä yöunia aikaan oletuksena missään välissä pariin vuoteen saa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *