Rakkaat parisuhteessa elävät

Mulla olisi teille yksi pieni pyyntö. Tai kaksi. Voisitteko nyt jumalauta lopettaa termien ”sinkkuilta”, ”sinkkuviikonloppu” ja ”sinkkuviikko” käytön? Kun se ei ole ”sinkkuilua” jos puolisonne on yhden illan/viikonlopun/viikon poissa. Ei ole, ei mitenkään päin.

Käyttäisin mieluusti termejä ”parisuhdeilta”, ”avoliittoviikonloppu” ja ”avioliittoviikko”, jos joku kertoisi minulle miten niitä pääsisi toteuttamaan. Onko ”parisuhdeilta” sellainen kun voi valittaa kavereilleen kun mies ei taaskaan siivonnut?

Ja se toinen pyyntö. Lopettakaa kaikki ihmiset nyt myös se ”pitää kysyä kotoa lupa” sanonnan käyttö. Se on vaan todella, todella ärsyttävää.

Kommentit (42)
  1. Minua ei tytto/poika/sinkku/parisuhdeillat hairitse yhtaan, mutta tuo luvan kysyminen puolisolta on jotain mita en ymmarra. En ymmarra miksi, mutta suurin osa miespuolisista ystavistani taantuu pikkulapsen tasolle seurustellessaan, esim. eraskin muusikkoystavani meuhkaa ollessaan sinkku ”vinaa, seksia ja rokkia”, mutta seurustelessaan muuttuu kiltiksi kuoropojaksi, joka ei tee mitaan ilman tyttoystavaa. Itse asiassa suurin osa hanen parisuhteista on kaatunut juuri siihen, kun han on niin vatys. Ja tulipa muuten kerran todistettua tassa samaisessa tapauksessa, kuinka hanen tyttoystavansa oli puhumassa jostakin ja kaverini yritti kommentoida jotain valiin ja tyttoystava karjahti, et ”turpa kiinni, mina puhun nyt.”

  2. Eiih, sori, tarkoitukseni ei todellakaan kritisoida sun juttuja. Ilmaisin itseäni huonosti. Vedin vain yleisellä tasolla johtopäätöksiä kirjoittamastasi ilmiöstä, kun sanoin, että ”Kun tarkemmin ajattelee, niin sekä sinkkujen että parisuhteessa elävien suhdejutut ovat yhtä kliseisiä ja rasittavia.” Sun jutut ovat just hyviä, sillä ne herättävät ajatuksia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *