Reisiläskien suojaksi

Talvi, te tiiätte. Kylmä. Kylmä kun kyynpersiissä. Pahinta on se, kun alkaa reisiläskit jäätyä. Nehän sitten ei enää sulakaan niin helposti kun pääsevät jäätymään. Niitten lämmittäminen taas on sitten vaikeaa, kun ei meinaa millään mahtua tarvittava määrä housuja päällekäin. Ja toppahousuja ei kuitenkaan voi pitää AINA. I have this thing called turhamaisuus ja estetiikan taju. (Jälkimmäisestä voidaan neuvotella.)

Tästä syystä kaivoin kotoa kaapin perältä kesänhippihousut esille ja aloin sitten kerrostamaan. Olkaa hyvä, tässä vinkit siihen miten reisiläskit saa pysymään lämpimänä. Oikeanpuoleisessa hahmossa ei kuvata pommia, henkilön rajoittuneet paint-taidot esti hienon patterin piirtämisen.

talvivaatteet.png

Näillä pärjää! Eikä hippihousuista ees näe että miten paljon siellä on lämmikettä alla. Ja miettikää montako saukkoa saa salakuljetettua eläintarhasta kotiin!

Kommentit (1)
  1. Mitkä on hippihousut? 😀 Itsehän heitän turhamaisuuden romukoppaan siinä vaiheessa kun pakkaset menee -15 asteen ikävämmälle puolelle ja otan toppahousut käyttöön. Niissähän on se hyvä puoli myös, ettei tartte farkkujen alle sitten tunkea miljoonia pitkiä kalsareita, toppikset saa töissä/koulussa pois eikä tule hiki kaikkien vaatekerrastojen alla. Image is nothing, warmth is everything.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *