Reissuapinat radalla

Me ei olla kovinkaan paljon mitään tehty täällä lomaillessa. Parina päivänä on ollut niin hävyttömän kuuma että rimpulat olisivat luultavasti paahtuneet vaunuihinsa, joten kävelylenkit jätettiin väliin ihan suosiolla. Tänään kelit sallivat, ja lähdettiin niin sanotusti kirkolle. (Jos lähtisi Isolle kirkolle, menisi Turkuun ja sinne nyt ei tällä kertaa menty.)

Käytiin rannassa kahvilla ja jätskillä. Voin suositella lämpimästi Uuden killan vierestä löytyvää jätskikiskaa, vaikka siellä olikin hieman hävyttömän kalliit kahvit (tästä syystä kahvit haettiinkin naapurikioskista). Pehmikset olivat hyviä ja niitä oli riittävästi. Käytiin myös tutustumassa olennaisiin nähtävyyksiin. Esimerkiksi tässä ollaan tutustumassa jäähalliin.

Jäähallin vierestä löytyi myös julkkis! Yhteiskuva oli tietty pakko ottaa.

Sellaista! 

 

 

 

Kommentit

sanumaria

Ei näillä helteillä kyllä taida jaksaa bussilla ajaa (ja toisekseen en tiiä yhtään meneekö näin kesällä täältä saaristosta bussi kerran tunnissa, päivässä, viikossa vai kesässä), mut eiköhän sinnekin asti päästä joku päivä. Ainakin Föriajelulle pitää päästä!

Torey
Näissä neliöissä

Oi Naantali! Tuolta minä olen kotoisin ja tuossa kirkossa kuvittelin joskus mahdollisesti meneväni naimisiin. Siis ennenkuin tutustuin aviomieheeni ja sain heittää kirkkohäille hyvästit. :D

Naantalin ranta ja keskusta ovat kyllä kesäisin mitä ihanimpia! Talvella siellä onkin ihan kuollutta. :D

sanumaria

Jes, kanssa-naantalilainen. Mää muutin pois ja paukuttelin henkseleitä että jes ikinä en tuu takas. Nyt selaan asuntoilmotuksia ja harmittaa kun en voi heti muuttaa. Tän huomaa tän paluun haluamisen siitä että enenn aattelin että Naantalissa on talvella kuollutta. Nyt aattelen että ihanan rauhallista ku ei oo turisteja..

Torey
Näissä neliöissä

Jee!

 

Me katteltiin kanssa kaks vuotta sitten taloja sieltä, mutta päädyttiin Mynämäkeen. Lyhyt matka Naantaliin ja Turkuun. Ja täällä nyt sit taas on hiljasta aina. :D

Jane C.

Naantalista saa aivan ihanan lämpöiset ja tuoreet sokerimunkit, ihan parhaita!

Kommentoi