Reissuapinat radalla

Me ei olla kovinkaan paljon mitään tehty täällä lomaillessa. Parina päivänä on ollut niin hävyttömän kuuma että rimpulat olisivat luultavasti paahtuneet vaunuihinsa, joten kävelylenkit jätettiin väliin ihan suosiolla. Tänään kelit sallivat, ja lähdettiin niin sanotusti kirkolle. (Jos lähtisi Isolle kirkolle, menisi Turkuun ja sinne nyt ei tällä kertaa menty.)

IMG_3619.jpg

Käytiin rannassa kahvilla ja jätskillä. Voin suositella lämpimästi Uuden killan vierestä löytyvää jätskikiskaa, vaikka siellä olikin hieman hävyttömän kalliit kahvit (tästä syystä kahvit haettiinkin naapurikioskista). Pehmikset olivat hyviä ja niitä oli riittävästi. Käytiin myös tutustumassa olennaisiin nähtävyyksiin. Esimerkiksi tässä ollaan tutustumassa jäähalliin.

IMG_3620.jpg

Jäähallin vierestä löytyi myös julkkis! Yhteiskuva oli tietty pakko ottaa.

IMG_3621.jpg

Sellaista! 

 

 

 

Kommentit (5)
 1. Naantalista saa aivan ihanan lämpöiset ja tuoreet sokerimunkit, ihan parhaita!

 2. Oi Naantali! Tuolta minä olen kotoisin ja tuossa kirkossa kuvittelin joskus mahdollisesti meneväni naimisiin. Siis ennenkuin tutustuin aviomieheeni ja sain heittää kirkkohäille hyvästit. 😀

  Naantalin ranta ja keskusta ovat kyllä kesäisin mitä ihanimpia! Talvella siellä onkin ihan kuollutta. 😀

  1. Jes, kanssa-naantalilainen. Mää muutin pois ja paukuttelin henkseleitä että jes ikinä en tuu takas. Nyt selaan asuntoilmotuksia ja harmittaa kun en voi heti muuttaa. Tän huomaa tän paluun haluamisen siitä että enenn aattelin että Naantalissa on talvella kuollutta. Nyt aattelen että ihanan rauhallista ku ei oo turisteja..

   1. Jee!

     

    Me katteltiin kanssa kaks vuotta sitten taloja sieltä, mutta päädyttiin Mynämäkeen. Lyhyt matka Naantaliin ja Turkuun. Ja täällä nyt sit taas on hiljasta aina. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *