Rice, we have some

2012-10-24_15.30.07.jpg

Kahden keittiön yhdistämisprojektissa huomioitua:

  • Riisiä on ihan hulvattomasti. Viisi pakettia, joista yksi oli täällä valmiiksi. Että täällä ei taideta ainakaan tulevaisuudessakaan karpata.
  • Kanelia on myös luultavasti loppuelämän tarpeisiin. Ja kardemummaa. Täytyy ehkä alkaa tunkea noita puuroon ja kahviin. Jos on jotain vinkkejä mihin kanelia ja kardemummaa voi käyttää puuron ja pullan lisäksi, kertokaa toki.
  • Muovikippoja ja -keppoja on aina enemmän kuin vastaavien kansia. Mihin ne kannet menee?
  • Kahvikuppeja riittää koko talolle, mutta oletettavasti talouden kahvinjuojien mielestä niitä on silti liian vähän.
  • Shottilaseja kertyy opiskeluaikoina. Heitin itse muutossa pois ehkä 8 shottilasia (tai siis vein kirpparille), ja nyt niitä taas on. 
  • Kaksi kahvinkeitintä. Olisikohan liiottelua pitää molempia käytössä? 

Pitänee jatkaa raivaustöitä, että saa keitettyä sitä kahvia 🙂

Kommentit (8)
  1. Kannattaa säästää molemmat kahvinkeittimet, varakappale on aina hyvä olla. Kun miehen kanssa muutettiin yhteen niin yhteiseen asuntoon päätyivät molempien kahvinkeittimet. Aluksi keitettiin miehen keittimellä, mutta parin kuukauden käytön jälkeen se hajosi. Näin tuli minun keittimelle käyttöä 🙂
    Virhe tässä muutossa tehtiin mikrojen suhteen, molemmilla oli jälleen omansa. Miehen mikro päätettiin ottaa käyttöön, koska se oli uudempi ja minun mikro heitettiin roskiin, kun se oli jo niin vanha. Arvaa hajosiko miehen mikro jälleen alle puolen vuoden jälkeen? Olisi näköjään kuitenkin ollut minun mikrolle käyttöä, mutta hävitetty jo oli… Jouduttiin hommaan sitten uusi mikro, mutta mielummin sitä oli hetken ilman mikroa kuin ilman kahvinkeitintä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *