Ruusutarhassa

On kyllä melkoisen komea keli ollut tänään, ja koin sellaisen ”on synti olla sisällä näin kauniina päivänä”-hetken. Koska yskänuha vaan jatkuu, niin piti lähteä sellaiselle hissukseen kävelylle, ja siinä taas toimii parhaiten kun nappaa kameran mukaan. Lonnimisreissu suuntautui Arboretumiin, joka on yksi Tampereen kauneimpia ja rauhallisempia paikkoja.

2013-09-08 13.44.05pm.jpg

Kaunis kaikkina vuoden aikoina, ja mukava paikka viettää kesäistä päivää. Lisäksi sieltä löytyy kahvilakin, joka ainakin tänään vielä oli auki. Siellä oli jopa livemusiikkia siellä kahvilan terassilla. Jos oikeasti kiinnostaa kasvien nimet ja sellainen, niin Arboretumissa on kätevästi läimästy laput kasveihin niin voi tällainen ei-hortonomikin tutkailla että mistäs lajikkeesta on oikein kyse. 

2013-09-08 13.53.34pm.jpg

Ruusutarhassa oli tuon roadrunnerin lisäksi sellainenkin kelta-pinkkiruusu, jonka nimi oli Peace. 08092013.jpg

Kaiken sen lonnimisen jälkeen piti ottaa tauko ja syödä vähän jätskiä. Ratinan stadionin ja kävelysillan kulmauksesta löytyy jätskikioski Minetti, joka on ehdottomasti yksi parhaista mitä on vastaan tullut. Vai missä ootte nähneet Campari-jätskiä tai Superman-jätskiä? Tällä kertaa maistoin Supermania ja toffeeta, hyviä olivat. Minetti avaa ilmeisesti jo ensi viikolla myymälään Koskikeskukseen (ja johonkin muuallekin, en nyt muista mihin), eli jätskikeli joka keli on luvassa vuoden ympäri, jee! 🙂

2013-09-08 14.51.50pm.jpg

 

Kommentit (5)
  1. Minetin yksi myymälä on jo auki uudessa asematunnelissa rautatieasemalla! Muistaakseni auki peräti kahdeksaan asti.

    1. Niin siellä se oli, siellä uuessa FoodCourtissa tjsp!

      1. Piti tulla vielä uudestaan kommentoimaan, kun kävin testaamassa Minetin eilen ensimmäistä kertaa siellä Foodstationilla. Hinnat olivat 1-1,50 euroa kalliimmaat kuin kioskeilla ja jäätelöpallot surkean pieniä. Törkeää suorastaan!

  2. Se ruusun ja kirjan päivä voitais muuten vaihtaa ruusun ja jätskin päivään. Etenkin jos ne olis Minetin jäätelöitä, pina colada, ah! 

    1. Mun puolesta maanantait vois vaihtaa kansalliseksi jätskipäiväksi. Kaikille vapaata ja jätskiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *