Salaliitto kakkuja vastaan

Joka paikassa vihjaillaan, että pitäisi syödä vähärasvaisemmin tai vähähiilarisemmin tai superfoodimmin tai raakaruokaisemmin. Kyllä te tiiätte, koska se on terveellisempää. Tämä tällainen terveystyrkytys on onneksi pysynyt aika kaukana kakuista. Tai siis oletuksena kait niitä kakkuja ei saisi syyä, mikä taas on mulle hyvä. Kun muut ei syö, enemmän kakkua minulle. 

Mutta nyt. Salaliitto terveyden puolesta on ujuttautunut kakkujen maailmaan. Nimittäin (no ei tämä ole uusi juttu, mutta nyt vasta tajusin tämän salaliittoyhteyden tässä) on luotu uusi kakkulapio. Sitä perustellaan että ”Kakun leikkaaminen on helpompaa ja tyylikkäämpää kuin koskaan ennen.*

Pfft, kuka tyylistä välittää, se on kakkua.

Lisäksi selitellään että ”kakkupalan saa täydellisenä omalle lautaselleen tilanteessa kuin tilanteessa*”.

Ei muuten varmasti saa tilanteessa kuin tilanteessa, keksin heti parikin tilannetta jossa ei onnistu. 

Cake-Server_sacher.jpg

 

Mutta katsokaa nyt. Ei kakusta vaan kuulu leikata noin pieniä paloja! Salaliitto! Terveysfasismia! En pidä juuri minään!

*Lainaukset Magisson sivuilta, samoin postauksessa käytetty kuva. 

Kommentit (33)
  1. Tuollainen lapio saapui meille häälahjana (ihan siis itse pyysimme koska onhan se nyt aivan saamarin coolin näköinen). Käytetty on tasan kerran ja todettiin että eihän tuolla sa mistään kakusta minkäänlaista palaa leikattua. Juustokakku vaan hajosi, täytekakku hajosi, piirakka hajosi. Nyt tuo ihmelapio kerää kaapissa pölyä ja käytetään vanhaa, huomattavasti rumempaa kakkulapiota. Kun sen kanssa saa lautasellekin jotain.

    1. Ite kans kiinnitin huomiota siihen, et tuntuu ettei tolla saa otettua kunnon palaa, vaan se pala muussaantuu.

  2. Koska mottoni on yksinkertaisia asioita yksinkertaiselle ihmiselle, niin ei tehdä tästä nyt vaikeeta. Otetaan kakku ja lusikka. Keep it simple!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *