Saliepäsosiaalisuus

Minä olen erittäin epäsosiaalinen salilla kävijä. Saatan viettää tunnin salilla ystävän ”kanssa” (satuttiin vain samaan aikaan mestoille) ja ainoat sanat mitä vaihdetaan ovat 

 • Moi.
 • Yngh.
 • Tarvitsä noita käsipainoja enää häh.

Siinä se. Olin sisimmässäni (mulla on herkkä sisus, se menee epäkuntoon jo siitä että ei saa jätskiä kuumana päivänä) vähän epäilevä (se on myös hyvin epäileväinen se sisus), kun piti tänään mennä parhausihmisen kanssa salille. Samaan aikaan. Oletettavasti siis joutuisi puhumaan ja vähän sosialisoimaankin. Yngh. 

morelove-photo.jpeg

Söpöilyt sikseen, treenaamaan sinne mentiin. Jos treenihetki alkaa sillä että parhausihminen kysyy lämmittelycrossarilla että ”meneekö tää ihan kilpailuksi jos tuun tähän viereiselle koneelle”, niin asiat ehkä vois olla huonomminkin. Siinä vaiheessa kun tein jalkaprässiä ja kävin palautusvaiheessa kitisemässä että ”ääää nää palautushetket on tylsiäääää”, oli helpottavaa kuulla vastakommenttina että ”no menet nyt tekemään siitä, pistetäänkö lisää painoja niin loppuu se kitinä.”

Saattaa olla mahdollista, että menen toistekin parhausihmisen kanssa salille. Samaan aikaan. Samaan paikkaan. Ihan vain siksi, että kun näytin sille omasta mielestä kivoja vatsalihasliikkeitä, se kommentoi että ”miksi kaikki sun mielestä kivat liikkeet on ihan yhtä helvettiä?”.Ennustan että ei mee kovinkaan kauaa että meidän salilla käynti näyttää abt tältä:

the-biggest-loser-couples-trainer-jillian-makes-them-sweat.jpeg

Entäs mites te muut? Käyttekö mielummin treenaamassa kaverin kanssa? Vai vituttaako jos toinen on parempi tai hitaampi tai honii juuri sen painoparin minkä olisit itte halunnut?

sjs3mtijy1ll.jpeg

Sitten kun vielä keksisi millä parhausihmisen saisi huijattua houkuteltua esim. BodyJamiin tai Sh’Bamiin? 😀 Huomatkaa erityisesti tuolla takavasemmalla olevan miehen a) sixpack ja b) napapaita 😀

(kuva 1, kuva 2, kuva3)

Kommentit (11)
 1. Eiffeleirekisteröity
  5.7.2012, 07:46

  Joo ei mitään sosialisointia, todellakaan. Jumppaan voi mennä kaverin kanssa, mutta sielläkään ei sitten puhuta. Ois kiva jos viiden hengen kukkojengitkin ois vähemmän sosiaalisia, kun ne viipyy aina niin pitkään jollain laitteilla puhumassa ja treenaamassa, ei vaan peesaamassa toisiaan, ja sitten pitää odottaa (ja siis oikeastihan tää häiritsee mua vaan koska mua nolottaa siinä odotella kun aattelen että ne luulee mun a)miettivän, mitä pitäis tehdä, B) olevan laiska tai C) tsiikailevan niitä).

 2. Ehdottomasti!

  Parasta salilla on käydä niin että paikka humisee tyhjyyttään ja saa oikeasti olla yksin, yleensä se onnistuu aamulla ennen seitsemää. Ei vaan aina jaksaisi niin aikaisin pomppia urheilemaan. Ruuhka-aika salilla on mulle ihan kamalaa, joudun yleensä lyhentämään treeniä jos menenen klo 16-18 välillä ja joutuu JONOTTAMAAN laitteisiin. En tykkää.

  Kaikenlainen ähinä (sopivissa rajoissa) on toki sallittua, kunhan kukaan ei erehdy puhumaan mulle mitään 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *