Siis nyt oikeasti miehet. Oikeasti.

Onkin niin paljon tilaa tänään jo näillä intternetin aalloilla (mikä juhlapyhä missä?) ja nettideittipuolella hiljaista (lienevät kaikki miehet jo vetämässä kossua ja sepalusta auki veneeseen kiivetessä), että ajattelin vähän kitistä. Ja ehkä syödä tässä samalla sipsiä ja sotkea näppäimistön rasvalla ja murusilla.

Tällä kertaa ihmettelemme nettideittimiehiä. Taas. 

Kuva on kiva. Ook, on kiva että pistätte sen kuvan siihen profiiliin. Mutta miksi jättää se sitten puolitiehen ja pistää kuva, josta teitä ei tunnista? Tai josta näkee että jaaha miehellä on moottoripyörä/vene/sukellusvene/taisteluhävittämä, mutta miehestä itsestään ei pysty sanomaan mitään. Ja ei, jos kropassa on enemmän läskiä kuin lihasta, älä pistä sitä kuvaa missä makaat sohvalla ilman paitaa ja katsot viettelevästi kameraan. Älä. Eikä sellainen ”mä oon NIIIIIN kännissä ja rento kaveriiii, kato mulla on kaljapullooooo ja oon ihan vinos”-kuvakaan erityisesti herätä välttämättä potentiaalisten treffikumppanien mielenkiintoa. Ja sitten on nämä ”seison kädet puuskassa jotta haukkarit näyttää isommilta ja maha pienemmältä ja pistän vielä aurinkolasit niin oon jotenkin cool”-kuvat. Ei niitäkään. Saisiko sellaisen ihan kivan normaalin kuvan, jossa vaikka vähän hymyilet, etkä näytä ihan kamalasti sarjamurhaajalta joka on juuri kaivettu esille piilostaan ja otettu mugshot? 

Kielletyt termit. Miehet, täten kiellän teitä julkisesti käyttämästä seuraavia termejä ilmoituksessanne: lempeä nallekarhu, ihan perusnormaali mies, urheilullinen jässikkä ja erityisinhokkini kainalopaikka, unikaveri ja halipula. Yhyhyh. Mikään ei vaan pistä niin pahasti ihokarvoja pystyyn kuin lause ”Lempeä urheilullinen nallekarhu etsii unikaveria, kainalopaikka on vapaana”. Jotenkin tuollaiset hellittelysanat ja muut ovat sellaisia mistä ei mitään aloiteta, ne sitten syntyy kun ollaan kahden kesken. Kahdenkesken mies saa sanoa että halitaanko, mutta jos se on se eka mikä ilmotuksesta osuu silmään niin herää liian vahvat mielikuvat nössöstä miehestä, joka vain kulkee koiranpennun tavoin naisen perässä ja kerjää halia. 

Huono tapa aloittaa yhteydenotto. ”Koskas sun lähelle pääsis? Halimaankin?” Mitä ihmettä joku kuvittelee tuolla saavuttavansa? Omien strategisten mittojen esittely on myöskin huono idea (en halua treffailla penistä, vaan sitä koko tyyppiä), poikuudenviemiskerjäykset eivät kolahda mulle sitten yhtään ja perustylsyyksistä tylsin on ”mitä kuuluu? oot söpö.” Jos vaikka lukisitte sen naisen profiilin ja sitten sieltä poimisitte jonkun asian mitä kommentoida, niin tulisi vähän sillai spesiaali fiilis. Paska tapa on myös aloittaa ”Saatoin jo laittaa sulle viestiä..”. Jos et muista, niin älä nyt hyvänen aika myönnä sitä.

Reagointi viestiin. Jos vastaan että kiitos mutta ei kiitos, niin älä jää jankkaamaan viesti toisensa perään että no miksei. Kun ei niin ei. En minä tiedä, se on fiilis että ei. Jos en pääsekään kahville tänään, niin sulla ei ole kyllä oikeutta suuttua siitä. Ei, vaikka viestissäni olikin maininta että en halua mitään ikuisuuksien kirjeenvaihtoa, vaan mahdollisimman pian tapaamisen. Suuttuminen ennenkuin ehdit edes nähdä mua, melkoinen turnoff.

Kylläpä olikin tilitettävää. Menenpä katsomaan olisiko mulle tullut taas jotain tosi hyviä viestejä/vastauksia. Mitkä on teille muille vastaavia turnoffeja? Mulla on muuten listassa myös isona miinuksena tietokonepelit (sellaiset, joita pelataan yöt läpeensä, tetris ja pasianssi on vielä ihan ok) 🙂

PS. nämä koskevat vain mua, eli joku toinen saattaa tykätä halipulaisista nallekarhuista, joiden kainalopaikka on vapaa. Tai niistä neitsytpojista. Tai kännikuvista. 

Kommentit (2)
  1. Urheilullinen voi tarkottaa mitä tahansa siitä että kattoo aina formulat ja lätkän mm-kisat siihen että on kuvitellut käyvänsä salilla. Tai on käynyt kerran tänä vuonna. Ne jotka oikeasti treenaa, tapaavat olla jotenkin vähäsanaisempia aiheesta eivätkä korosta sitä mitenkään. Ja kyllä, unikaveria koska kainalopaikka on vapaa. hrrrr.

  2. Ihania noi tommoiset mielikuvat, jotka eivät oikeasti kerro mitään. 😛 Urheilullinen jässikkä? Tarkoittaako se, että ko. kaveri harrastaa urheilua vai katselee sitä?  Ja unikaveri? Yeah, right…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *