Suuri Dieettilakko 2014

Etkaisäänymuavarte

Karkkilakko, herkkulakko, suklaalakko, jätskilakko. Tuttuja kaikille, eikö vain? Entäs moniko on (nyt ollaan rehellisiä siellä eikä selitetä silmät kirkkaina että broileri ja raejuusto ovat joulunakin herkkuruokaa) mättänyt joulupöydässä itselleen syömismorkkiksen? Mullahan on tässä (mahtipontisen huonosti etenevä voisin lisätä) dieetti menossa. Ja joulu on tulossa. Ja jouluun vaan kuuluu piparkakut ja juustot ja kalat ja laatikot ja kohvehdit ja pähkinät ja sohvalla makaaminen. Ja glögi, ja saunakalja, ja ruokaviini. Toisin sanoen, kauheasti kaloreita. Ihan kauheasti. Mutta on ihan turha soimata itseään siitä, että kerran vuoteen viettää yltäkylläistä juhlaa. Jos normaalisti arkena syöt tavallista perusruokaa, reippailet ja elät ihan normaalisti ja terveellisesti, niin älä murehdi siitä että jouluna vähän lähtee lapasesta. Entä sitten? Viikko vuodessa ei vielä tuhoa mitään. Ei kertakaikkiaan mitään.

Minä en aio tänä vuonna potea sitä huonoa omatuntoa ja syyllisyyttä siitä että natustan konvehteja sitä tahtia että heikompi ravintoneuvoja pyörtyy. Tästä syystä julistankin dieettilakon 2014 alkaneeksi!

Suosittelen lakon aloittamista heti, ja päättämistä kun jouluruuat ja kohvehdit on syöty. Hyvää dieettilakkoa kaikille! Kertokaahan miten projekti etenee vaikka täällä tai instagrammissa (blogin löytyy tunnuksella by_sanumaria), tahi blogin FBsivuilla!

Kommentit

Mukana! Ollu jo pari viikkoa.... 

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Edelläkävijä!

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Siis mähän yritin alkaa dieetille viikko sitten. Oikeesti. Ennen joulua. Hävettää :)

Mutta joo, mä oon itseasiassa suunnitellut dieettilakkoa 2015. Ttu mä en jaksa tätä jatkuvaa laihista ja stressaamista ja "repsahtelua" ja paskaa oloa. Ois niin kiva vaan treenata ja syödä fiksusti. Kunpa joskus senkin taidon oppis ilman tätä överiä tunneskaalaa :)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Dieettilakko on niinko mikä tahansa lakko, toiset pystyy pitään sen kauemmin kun toiset ;) 

raleigh (Ei varmistettu)

Aloitin diettilakon tänään leipomalla koe-erän lahjapikkuleipiä. Sanomatta lienee selvää että erä onnistui, kun pellillinen on jo syöty. Ja diettilakko täydessä vauhdissa..

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Ei sitä voi antaa lahjaksi pikkuleipiä ellei itse maista, ihan itsestään selvää.

Mä oon ollu dieettilakolla jo vuosia :D tämä siksi, että jossain vaiheessa tajusin lihovani aina nimenomaan dietillä ollessani.

Nata - White Trash Disease

Viikko vuodessa?? Eiks jouluaatto oo yhden illan ja seuraavana päivänä syödään jämät. Mistä ne loput 5 pv tulee?

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Meillä syödään ensin alkupalat aatonaattona, sitten jouluaattona ja -yönä, sit vaihdetaan majapaikkaa ja syödään siellä pari iltaa. Sit tullaan kotiin konvehtien kanssa ja avot, niitä riittää pariksi päivää aina. Helposti menee joulutouhuissa se viikko. Meidän suvussa kun sana "kohtuus" ruokatarjoilujen määrässä ei tuu ekana mieleen, vaan ruokaa riittää jämiksi parille kolmelle päivälle.

Nata - White Trash Disease

Ei sukua + ei jouluperinteitä = viime vuonna sisäfileepihvi ja salaattia. Tänä vuonna kelasin syödä jouluna pitsaa :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

O'ou. Entä jos dieetti on niinku mulla, että pitää syödä vieläkin enemmän, ei vähemmän? :D

tanjatanja
Ei Beigeä

Oma dieetitön aikanihan on kestänyt jo muutaman kuukauden mutta nyt tämä alkaa räjähtämään käsiin. Kun sain tietää sokeriarvojen olevan hyvät lähti kaupasta kolme fazerin suklaarasiaa sekä prinsessakakku enkä kadu mitään. Minun joulu kestää maaliskuuhun asti.

Mimimii (Ei varmistettu)

Luin ainakin 100 kertaa Dieettilaatikko.
Mietin että oot keksiny jonkun kamalan kevytversion jostain porkkanalaatikosta. Olisi ehkä pitänyt lukea suoraan koko postaus?

Kommentoi