Suuri Dieettilakko 2014

Karkkilakko, herkkulakko, suklaalakko, jätskilakko. Tuttuja kaikille, eikö vain? Entäs moniko on (nyt ollaan rehellisiä siellä eikä selitetä silmät kirkkaina että broileri ja raejuusto ovat joulunakin herkkuruokaa) mättänyt joulupöydässä itselleen syömismorkkiksen? Mullahan on tässä (mahtipontisen huonosti etenevä voisin lisätä) dieetti menossa. Ja joulu on tulossa. Ja jouluun vaan kuuluu piparkakut ja juustot ja kalat ja laatikot ja kohvehdit ja pähkinät ja sohvalla makaaminen. Ja glögi, ja saunakalja, ja ruokaviini. Toisin sanoen, kauheasti kaloreita. Ihan kauheasti. Mutta on ihan turha soimata itseään siitä, että kerran vuoteen viettää yltäkylläistä juhlaa. Jos normaalisti arkena syöt tavallista perusruokaa, reippailet ja elät ihan normaalisti ja terveellisesti, niin älä murehdi siitä että jouluna vähän lähtee lapasesta. Entä sitten? Viikko vuodessa ei vielä tuhoa mitään. Ei kertakaikkiaan mitään.

Minä en aio tänä vuonna potea sitä huonoa omatuntoa ja syyllisyyttä siitä että natustan konvehteja sitä tahtia että heikompi ravintoneuvoja pyörtyy. Tästä syystä julistankin dieettilakon 2014 alkaneeksi!

dieettilakko.jpg

Suosittelen lakon aloittamista heti, ja päättämistä kun jouluruuat ja kohvehdit on syöty. Hyvää dieettilakkoa kaikille! Kertokaahan miten projekti etenee vaikka täällä tai instagrammissa (blogin löytyy tunnuksella by_sanumaria), tahi blogin FBsivuilla!

Kommentit (13)
  1. Luin ainakin 100 kertaa Dieettilaatikko.
    Mietin että oot keksiny jonkun kamalan kevytversion jostain porkkanalaatikosta. Olisi ehkä pitänyt lukea suoraan koko postaus?

  2. Oma dieetitön aikanihan on kestänyt jo muutaman kuukauden mutta nyt tämä alkaa räjähtämään käsiin. Kun sain tietää sokeriarvojen olevan hyvät lähti kaupasta kolme fazerin suklaarasiaa sekä prinsessakakku enkä kadu mitään. Minun joulu kestää maaliskuuhun asti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *