Syksy, ja uudet harrastukset

Näin aikuisena on vähän tympeää, kun ei voi joka syksy ostaa uutta reppua ja penaalia ja odottaa jännityksellä koulun alkua. Pitää vaan mennä sinne samaan duuniin katsomaan samoja tyyppejä kun kuukautta aiemminkin. Tosin, sellainen monilokeroinen penaali saattaisi olla melkoinen ice breaker tärkeässä asiakaspalaverissa. Tiiättehän, sellainen tällainen penaali, jossa tuo pikkulokero on varattu hajukumeille:

HKpenaali1.jpg

(kuva)

Jokainen meistä kokee aina sen ”nyt aloitan harrastuksen tänä syksynä”-motivaatiopuuskan. Toiset ryysivät salille (saliruuhkayyyyyyh), toiset käyvät lenkillä pari kertaa ja niin pois päin. Aikuiset menevät aina työväenopistoon, lapset harrastekerhoihin ja erilaisiin liikuntakouluihin. Minä muuten menen telinevoimistelukouluun, mitähän hittoa siitä tulee… No mutta teen mää muutakin, kun toi telinevoikkakin on vaan liikuntaa, jota muutenkin tulee tehtyä.

Viiden pisteen vihje 

siberia2.jpg

(kuva)

Kolmen pisteen vihje

russia-flag.jpg

(kuva)

Yhden pisteen vihje

Screen shot 2013-08-20 at 6.23.12 PM.png

Mä meen kouluun! Tai siis tarkemmin sanottuna työväenopistoon lukemaan venäjää. Ensimmäiset kuusi tuntia opiskellaan noita outoja kirjaimia, sitten alkaa se varsinainen alkeiskurssi. Trastui vaan sanoi tavarits kun koulun penkille hinkusi! Oon myös aika varma, että koska työväenopistollahan tunnetusti käy vain aikuisia, niin siellä ei oo tunnilla yhtään tympääntynyttä teiniä. Eli siis saa olla niin hikari kun vaan haluaa (jee!). En jotenkaan ennen ollut ees tajunnut että niin siis mäkin voin mennä työväenopistoon. Mille kurssille ikinä haluankin. Olenko jotenkin myöhäisherännäinen, ja kaikki muut on kolunneet jos jotakin kurssia tyvärissä (tyväri = työväenopisto)?

Ja mikä tärkeintä: tarkottaako tää nyt, että mulla on mikä mahtavin syy kuitenkin hankkia tuollainen lokerikkopenaali? Mistähän niitä sais?

Kommentit (25)
  1. No kappas, osu-ja-uppos tämä postaus: ekaa kertaa ikinä mäkin ilmoittauduin Työväenopiston kurssille! 😀 Muttamutta, se kurssi, se on vauvamuskari :-/Oh shoot me now!! Oon kiven kovaa aina vannonu, et ”muskariin en sitten mene”, mut jotenkin nää päivät täytyis saada kuluun… ja pelkään, et tuo ipana viottuu lopullisesti jos se kuuntelee ainoastaan mun laulua :p
    Ps. Ei enää kauaa kun pääsen siihen sun vierees istuun 🙂 Penaali täytyy hankkia, mätsäävät laukut jo onkin.

    1. Tiimarista sellasia pörhökyniä! Ja hajukumeja! 😀

  2. Oon myös miettiny noita työväenopiston kielikursseja, mutta ainakaan toistaseks en oo saanu aikaseks. 😀 Oon nyt toista syksyä yhtäjaksoisesti töissä valmistumisen jälkeen, ja koulutarvikeangstini on pysynyt aisoissa huomattavan paljon viime vuotta paremmin (kesän ensimmäisellä palkallisella kesälomalla saattoi olla vaikutusta asiaan). Viime syksynä sain paljon nauruja osakseni kahvipöydässä ku huokailin Hesarin ja Turkkarin penaalikouluvaatekoulunalku-mainoksille. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *