Talon parhaat posliiniastiat (sis. Ikeavihaa)

Äiti kävi tutustumassa uuella talolla ja toi pikkusen tuliaisia. Pitäähän sitä nyt talossa posliinit olla:

290314.jpg.jpg

Aamuespressoja vaan keittelemään sitten! Aika huikeeta että en oo onnistunut pienenä hajottamaan noita, oon kuulemma saanut ne lahjaksi (varmaankin jouluna). Muistan kyllä leikkineeni noilla, ja on tosta yhdestä kupista lohjennut pala irtikin. Näiden lisäksi sain muutamia vanhoja paperinukkeja, teki mieli alkaa heti tutkaileen niitä mutta piti maalata pöytää siinä niin en sitten kehdannut. Paperinukkeja! Ihan mahtavaa.

Tänään käytiin taas maalaamassa ja puuhaamassa talolla. Maalia seinään ja sitten porukoiden peräkärrin kanssa Ikeaan. Olisi ehkä voinut päätellä että kun jokaisesta tuhlatusta satasesta tienasi 10€ lahjakortin niin siellä oli paikalla muutama muukin tyyppi, mutta asialle nyt ei vaan voinut mitään. Sängyn runko, patjat ja työpöydät piti hakea peräkärrillä. Löytöpisteestä naarattiin mukaan myös hoitopöytä, joten sekin ongelma ratkesi aika kätevästi (hankkiako sellainen vai ei, eli hankittiin). Mutta voi kiesus! Mikä ihmeen tarve ihmisillä tulee siellä Ikeassa siihen keskellä käytävää lonnimiseen ja kulkuväylien tukkimiseen? Kun on siellä muitakin niin onko ihan pakko jättää se ostoskärry keskelle kulkuväylää (joka on kätevästi merkitty nuolilla ja harmaalla pohjavärillä) niin ettei siitä pääse muut ohi? Eikö sitä kärriä voi siirtää siihen reunaan jos haluaa itse käydä tutkimassa jotain purnukkaa siellä sivummalla? Ärärärär. Mutta pääasiat on nyt hankittu. Jee. Eikä tarvi enää käyttää viikonloppua Ikeaan. Jeejee. Meen sitten joskus viikolla ja tukin kaikki kulkuväylät, muahahahahaha.

Kommentit (6)
  1. Mulla oli pienena melkein samanlainen posliiniastiasto, vahan erilaisella kukkakuviolla vaan ja sekin on viela ehja 🙂 Sain sen mun hoitotadilta ja aitini on kertonut etta toinen samaan aikaan hoidossa ollut tytto sai muovisen astiaston kun mina sain posliinisen 😀

  2. Mukavasti Ikean mainos tuossa postauksen yhteydessä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *