Televisio- eli perseelläänistumisvinkki

Kaunis kevätilma, aurinko paistaa? Älä huoli, parempi istua sisällä lauantaina ja sunnuntaina ja katsoa Yleltä Muodostelmaluistelun MM-kisojen kisapäivien koosteet televiisiosta! Jos tiedät lajista jotain, tai olet muuten scenessä, tiedän että katsot kuitenkin. Jos taas et, niin nyt kannattaa! Kaksi Suomen parasta joukkuetta kisaa maailmanmestaruudesta Bostonissa nyt viikonloppuna. Tosisissit valvovat ja katsovat kisat suorina (yritän, en lupaa mitään) Yleltä. 

”Muodostelmaluistelun MM-kisat käydään 5.-7.4. Bostonissa, Yhdysvalloissa. Kisoja voi seurata nettilähetyksenä ja telvisiosta seuraavasti: 

yle.fi/areena lauantaina 6.4. klo 02:20 – 07.15, lyhytohjelmat

YLE TV2 lauantaina 6.4. klo 14:30 – 15:50 kooste lyhytohjelmakilpailusta

yle.fi/areena sunnuntaina 6.-7.4. klo 22:40 – 04:30, vapaaohjelmat

YLE TV2 sunnuntaian 7.4. klo 12:05 – 13:00 kooste vapaaohjelmakilpailusta”

Kauniita, taitavia, vauhdikkaita luistelijoita, ryhmähenkeä jota et usko ennenkuin näet, nostoja, hyppyjä, mitä vaan, nämä ihmeluistelijat osaavat kaiken!

Team Unique ja Marigold IceUnity kisaavat kullasta. Harmittavasti Suomen muut joukkueet eivät päässeet matkaan kahden kisapaikan rajoituksen (typerä sääntö) takia, muuten olisi useampi joukkue kisaamassa voitosta. Mutta hei! Katsokaa! Tästä esimakua:

Pari vuotta sitten kisattiin samoja kisoja Helsingissä. Silloin tuli Suomeen kaksoisvoitto, toivottavasti joukkueet yltävät samaan tänä viikonloppuna! 

Lämpimänä esimerkkinä muodostelmaluistelun huippuhyvästä hengestä kisatovereiden välistä kerrottakoon esimerkki noista Suomessa pidetyistä kisoista. Ihmettelimme pitkään katsomossa, miksi kahdella joukkueella (jos muistan oikein niin Italia ja Kroatia) oli samanlaiset puvut. Niihän ei vaan oikeasti tuolla kisatasolla tapahdu. Vähän sama kun itsenäisyyspäivän juhliin designeri tekee kahdelle naiselle samat koltut, niin ei vain käy. Syy selvisi myöhemmin. Toinen joukkueista oli huomannut vasta kopissa että ounou, meillä ei oo kaikkia pukuja. Jäältä naapurikoppiin palannut joukkue lainasi hädän alla olevalle porukalle omansa. Esimerkillistä, sanoisin. Ja urheiluhenkistä.

Kommentit (1)
  1. Muodostelmaluistelu <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *