Tonnikalagate

Aiheutin tänään myrskyn vesilasissa, eli maanantaisen tonnikalagate-episodin. Kaikki lähti siitä, että menin myöntämään irkissä pitäväni tonnikalahiutaleista enemmän kuin tonnikalapaloista. Olen kuulemma ainoa. Asiahan piti selvittää, ja kattavalla tutkimuksella (FB status) selvisi että en ole ainoa.

Jännää oli se, että tonnikalahiutaleet haukuttiin perkuujätteeksi ja kamalaksi paskaksi ja että ne sisältävät vielä delffiiniä. Hui kamala. Jotain ei heitetäkään roskiin vaan pistetään purkkiin että saadaan hyödyksi. Onpa järkyttävää! (Ei nyt mennä siihen että tonnikala on muista syistä bad.)

Haluaisin vain tuoda esille, että olen syönyt kalavanukasta (joka tehdään siitä mikä jää yli kun kalapuikot on tehty), joten tonnikalahiutaleet ovat ihan premiumkamaa siihen verrattuna. Mitenkäs te lilyläiset, hiutaleina, paloina, öljyssä, vedessä, mausteilla vai miten haluatte tonnikalanne?

 

Kommentit (11)
  1. Hiutaleina vedessä bOd
    Mutta siis.. kalavanukasta. Kuulostaa härskiltä.

  2. Tomaattitonnikalaa! Ihan sama onko hiutaleina vai paloina, paloina taitaa kuitenkin useimmin olla. Mutta tomaattikastikkeessa <3 Leivän päällä, juuston alla, oreganon kanssa, mikrotettuna. Perfection.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *